‘SONAR ANKETİ’ YALANI NASIL ÇÖKTÜ? ‘MEKTUP’ MANİPÜLASYONU NASIL PATLADI?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, 'SONAR anketi’ yalanı ile ‘Mektup’ manipülasyonunu,  CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 15 Temmuz’da sokağa çıkanlara hakaretini, para krizinin yaşandığı CHP'de 3 milyar dolarlık yolsuzluk iddiasını değerlendirdi.

''CHP İLE PKK ARASINDA BİR UZLAŞI VAR. BU UZLAŞIYA GÖRE, AÇIK BİR İTTİFAKI MÜMKÜN OLDUĞUNDA GÖSTERMEYECEKLER''

Bozkurt, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu mesajından 'açılım' anlamı çıkartan kişinin ya siyaset bilgisi yoktur, ya da art niyetlidir. Bugün Kürt kökenli vatandaşlarımızın hangi sorunu var? O sorunlar artık çözüldü. Terörle mücadele millete hizmettir. Teröristi imha etmeye başladık, millet rahatladı. Leyla Zana Barzani'ye daha yakın durduğu için PKK tarafından üzeri çizilmiştir. Kandil ile arası iyi değildir. CHP ile PKK arasında bir uzlaşı var. Bu uzlaşıya göre, açık bir ittifakı mümkün olduğunda göstermeyecekler. Bir açılım süreci olmayacak. Bese Hozat, 2019'da terör örgütünün yayın organında seçim yenilenince İmamoğlu'na açık destek vermişti. İstanbul'un parasının terör örgütünün kasasına aktarılması gibi bir risk söz konusu. HDP/DEM Parti bir şey planlıyor.

''HDP/ DEM PARTİ ESENYURT, ÇAYIRBAŞI, ÜMRANİYE VE KARTAL GİBİ YERLERDE BİR ŞEYLER DENEYECEKLER DİYE DUYUMLAR ALIYORUM''

HDP/ DEM Parti 1 Mayıs'ta Esenyurt, Çayırbaşı, Ümraniye ve Kartal gibi yerlerde bir şeyler deneyecekler diye duyumlar alıyorum. Deneyecekleri şey tehdit boyutu açısından Hendek-Barikat'ın üstüne çıkabilir.

''MEKTUP” MANİPÜLASYONU ELLERİNDE PATLADI

İstanbul'un PKK ile CHP tarafından bölüşüldüğünü muhalif ve milliyetçi seçmenin anlamaması için İmamoğlu'na oy verilmesi yönünde algı operasyonları yürtülüyor.'' yorumunda bulundu.

''CHP-DEM PARTİ İTTİFAKINA KARŞI DİĞER TARAFTAN 'AK PARTİ DE PKK'YLA GÖRÜŞÜYOR' ALGISI YARATILMAYA ÇALIŞIYORLAR''

Özkan, ''Siyaseten bir manilüpasyon yapılıyor. CHP-DEM Parti ittifakına karşı diğer taraftan 'AK Parti de PKK'yla görüşüyor' algısı yaratılmaya çalışıyorlar. Bese Hozat, Türkiye'nin kasasına göz dikmiş. Bu seçimde biz istanbul'un sermayesini PKK'nın kasasına mı aktaracağız? Buna karar verilecek.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

‘SONAR ANKETİ’ YALANI NASIL ÇÖKTÜ? ‘MEKTUP’ MANİPÜLASYONU NASIL PATLADI? ile ilgili etiketler Hakan Bayrakçı Anket Selahattin Demirtaş DEM Parti PKK Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Özgür Özel 15 Temmuz darbe girişimi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.