Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'de! Mert Hakan Yandaş kimdir?

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, oyuncuları Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe ile her konuda anlaştığını duyurdu. Mert Hakan Yandaş kimdir?

Fenerbahçe sonunda Galatasaray'ın da gündeminde olan Mert Hakan Yandaş ile her konuda anlaştığını basın yoluyla da paylaştı. Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Mert Hakan konusuna değinerek oyuncularının tercih hakkını sarı lacivertli takımdan yana kullandığını ifade etti.

MERT HAKAN YANDAŞ KİMDİR?

19 Ağustos 1994’de Osmangazi Bursa’da doğan Mert Hakan Yandaş, Sivasspor’da orta sahanın yıldızı olarak orta saha pozisyonunda görev yapıyordu. 2006 yılında Bursa Güven’de ardından da 2011 – 2012 yılları arasında Yeşil Bursa’da top koşturdu.

Profesyonel kariyerine 18 yaşındayken 2012 yılında başlayan Mert Hakan Yandaş ilk olarak Yeşil Bursa kulübünde oynamaya başladı. Daha sonra sırasıyla Altınordu, Tirespor 1922, Menemen Belediyespor’da oynayarak kariyerine devam etti. 2017 yılından bu yana Sivasspor’da orta sahada 8 numaralı forma ile oynayan Mert Hakan Yandaş artık Fenerbahçe’ye geçiş iddialarıyla adını geniş kitlelere duyurmayı başardı.

Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'de! Mert Hakan Yandaş kimdir? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.