Bingöl feci sallandı! 5,3 büyüklüğünde deprem

Kandilli Rasathanesi, Karakocan ilçesine bağlı Kuşbayırı'nda saat 21.28'de 5,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Bingöl -Elazığ arasındaki depremin birçok yerde hissedildiği belirtildi. Valilikten yapılan açıklamada, “Deprem bölgesinde ve diğer ilçelerimizde herhangi bir can veya mal kaybı söz konusu olmamıştır” denildi.

Kandilli Rasathanesi, Elazığ'ın Karakocan ilçesine bağlı Kuşbayırı'nda saat 21.28'de 5,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

AFAD ise Bingöl'ün Kiğı ilçesinde 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

Bingöl -Elazığ arasındaki depremin birçok yerde hissedildiği belirtildi.

Bingöl feci sallandı! 5,3 büyüklüğünde deprem

 

 

 

 

 

BİNGÖL VALİSİNDEN AÇIKLAMA: CAN VE MAL KAYBI OLMADI

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, depreme ilişkin şu ana kadar herhangi bir olumsuz durumun gelmediğini, AFAD ekiplerinin sahada çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi. Valilikten yapılan ikinci açıklamada, “Deprem bölgesinde ve diğer ilçelerimizde herhangi bir can veya mal kaybı söz konusu olmamıştır” denildi.

 Bingöl feci sallandı! 5,3 büyüklüğünde deprem - Resim : 2

İLÇE VE KÖYLER TARANIYOR

AFAD'dan yapılan bilgilendirmede ise, “Deprem sonrası şuan itibariyle olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmış olup, ilçe ve köylerde tarama çalışmaları devam etmektedir“ denildi. 

 İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI: OLUMSUZ HABER ULAŞMADI

Öte yandan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı yaptığı açıklamada Bingöl, Erzurum, Erzincan, Elazığ ve Diyarbakır’dan olumsuz bir ihbar ulaşmadığını açıkladı.

Çataklı, "Bingöl - Kiğı’da saat 21.28’de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. An itibariyle Bingöl, Erzurum, Erzincan, Elazığ ve Diyarbakır’dan olumsuz bir ihbar ulaşmamıştır. Ekiplerin mahallinde tarama çalışması devam ediyor. Ayrıntılı bilgi ayrıca verilecektir." dedi.

 

 

 

Bingöl feci sallandı! 5,3 büyüklüğünde deprem ile ilgili etiketler Bingöl deprem 5.3 büyüklüğünde
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.