Türkiye'deki üniversitelerden ABD kampüslerindeki Gazze eylemlerine destek!

AK Parti Gençlik Kolları, ABD'deki üniversite kampüslerinde yaşanan zorbalığa ve sert müdahalelere rağmen devam eden Filistin'e destek gösterilerini desteklediklerini duyurdu. Ankara, Afyon, Yozgat, İstanbul ve Elazığ'daki üniversite kampüslerinde İsrail'in soykırımına karşı birlik mesajı verildi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin üniversite kampüslerinde Filistin destekçisi öğrencilere polis müdahalesi devam ediyor. 

ABD polisi, göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak giriyor. 

 

AK Parti Gençlik kolları, ABD'deki üniversite kampüslerinde yaşanan zorbalığa ve sert müdahalelere rağmen devam eden Filistin'e destek gösterilerini desteklediklerini duyurdu. 

 

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI İNAN'DAN DÜNYAYA ÇAĞRI

"Ülkemizin dört bir yanındaki kampüslerimizde Üniversiteli AK Gençlik olarak sesimizi yükseltiyoruz!" diyen  AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, dünyadaki bütün gençlik hareketlerini, üniversite kulüplerini katil İsrail'in soykırımına karşı ayağa kalkmaya davet ettiklerini duyurdu. 

 

 

Türkiye'deki üniversitelerden ABD kampüslerindeki Gazze eylemlerine destek! ile ilgili etiketler ABD Filistin Türkiye AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.