Sokak hayvanları uyutulacak mı? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarih verip duyurdu...

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MKYK toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. UCM'nin Netanyahu için yakalama kararı talebini 'Gecikmiş bir taleptir ama olumludur.' sözleriyle değerlendiren Ömer Çelik, sokak hayvanları düzenlemesi ile ilgili önümüzdeki haftayı işaret etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sona erdi.

Toplantı sonrası Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. 

Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle:

 Sayın Cumhurbaşkanımız bütün MKYK üyelerine birlik beraber içinde hareket edilmesi gerektiğini ifade ettiler. 

REİSİ'NİN ÖLÜMÜ

Bir kere daha İran devletine taziyelerimizi sunuyoruz. Bu zor günlerinde kardeş İran'ın yanındayız. Akıncı İHA'nın zorlu hava koşullarında bir uçuş gerçekleştirerek merhum şahısların yerini tespit etmesi, Türkiye'nin imkan ve kabiliyetlerinin ne kadar geliştiğinin fevkalade göstergesidir.

UCM'NİN NETANYAHU İÇİN YAKALAMA KARARI TALEBİ

 Netanyahu ve Gallant, savaş suçlarından sorumlu. Bu gecikmiş bir taleptir ama bizim açımızdan olumludur. İspanya, Norveç ve İrlanda'nın Filistin'i tanıma kararı memnuniyet vericidir. 3 ülke de tarihin doğru tarafındadır. AB'nin tümü Filistin'i tanımalı.  ABD'den duymamız gereken sesleri duymuyoruz.

SOKAK HAYVANLARI UYUTULACAK MI?

Adı üstünde taslak. Bununla ilgili toplumda çeşitli talepler var. Üzerinde çalışılıyor. Önümüzdeki hafta ya da sonraki hafta TBMM'ye gelmesi planlanıyor. Çalışmamız tamamlanmadı. 

SEFERBERLİK TÜZÜĞÜ NEDEN DEĞİŞTİRİLDİ?

Tüzük kaldırılıp yönetmeliğe çevrilince gündem oldu. Bu da olağan bir gündem. Seferberlik tüzüğü 1990 yılında hayata geçmişti. Bizim 2011 yılından itibaren değişen savaş koşulları ve teknolojileri etrafında bu tip belgelerin güncellenmesi gerekiyor. Burada stratejik olan şudur: Savaş durumunda bütün milli güç unsurlarının TSK'ya destek verecek şekilde koordine edilmesi esastır.

Sokak hayvanları uyutulacak mı? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarih verip duyurdu... ile ilgili etiketler Ömer Çelik AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Bafa Gölü'nde pilotların kurtarılma anına ait görüntüler ortaya çıktı

Aydın Didim ilçesindeki yangına müdahale etmek için Bafa Gölünden su alırken bilinmeyen nedenle kırıma uğrayan Türk Hava Kurumu’na ait CL-125 tipi yangın söndürme uçağında bulunan personelin kurtarılma anları ortaya çıktı.