Bina yapmasını engelledi! Güngören Belediyesi Süleymancıların 1 Milyon dolarlık arsasını yeşil alana dönüştürdü

Ak Partili Güngören Belediyesi Süleymancıların 1 Milyon dolarlık arsasını yeşil alana dönüştürerek bina yapmasını engelledi. İşte detaylar...

Ak Partili Güngören Belediyesi Süleymancıların 1 Milyon dolarlık arsasını yeşil alana dönüştürerek bina yapmasını engelledi.

Bina yapmasını engelledi! Güngören Belediyesi Süleymancıların 1 Milyon dolarlık arsasını yeşil alana dönüştürdü

Güngören Belediye Meclisi’nin Haziran ayı oturumuna Ak Parti’li Belediye Başkanı Bünyamin Demir’in de imzasının yer aldığı bir imar planı değişikliği teklifi sunuldu.

Ak Parti ve MHP’li meclis üyelerinin oylarıyla kabul edilen teklif ile Süleymancılar Cemaati’ne bağlı Çınar Eğitim Gönüllüleri Derneği’ne ait arazinin planları değiştirildi.

Teklifte, 2021 yılında arazinin plan notlarına "Kapalı spor tesis alanı" olarak işlendiği, ancak daha sonra mahkemece bu değişikliğin iptal edilmesi nedeniyle yeniden plan yapıldığı ifade edildi. Bu nedenle de arazinin plansız kaldığı yapılan yeni plan değişikliğiyle bu sefer de arazinin "yeşil alana" dönüştürüldüğü açıklandı.

 

Bina yapmasını engelledi! Güngören Belediyesi Süleymancıların 1 Milyon dolarlık arsasını yeşil alana dönüştürdü ile ilgili etiketler cemaat Güngören
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.