FETÖ kendi adamını mı öldürmeye çalıştı?

FETÖ’nün firari isimlerinden Önder Aytaç, açtığı sosyal medya yayınında örgütün iç yüzünü anlattı. Zaman Gazetesi'nin eski muhabirlerinden Ahmet Dönmez’in 18 Mart 2022’de İsveç’in başkenti Stokholm’de geçirdiği kazanın FETÖ tarafından organize edildiğini Söyleyen Aytaç, “Ben Ahmet Dönmez’in yaptığı kazanın örgüt içinden bir grup tarafından yaptırıldığını duydum." dedi. İşte detaylar...

Zaman Gazetesi'nin eski muhabirlerinden Ahmet Dönmez'e 18 Mart 2022’de İsveç’in başkenti Stokholm’da bir araç arkadan çarpmış, araçtan inenler Dönmez’i dövüp komalık etmişti. Komaya giren Dönmez, aylarca hastanede kalmıştı.

FETÖ kendi adamını mı öldürmeye çalıştı?

YeniŞafak'ta yer alan habere göre FETÖ’nün firari isimlerinden Önder Aytaç açtığı sosyal medya yayınında bu saldırının arkasında FETÖ'nün olduğunu söyledi. “Ben Ahmet Dönmez’in yaptığı kazanın örgüt içinden bir grup tarafından yaptırıldığını duydum diyen Dönmez, Osman Şimşek, Ebu Seleme Gülen gibi isimler bu grubun hedefindeydi” dedi.

FETÖ içinde statükocu bir grup olduğunu iddia eden Aytaç, bu gruba karşı çıkanların linçlendiğini anlattı. Bu yapının koordine bir şekilde örgüt hakkında konuşanları hedef aldığını söyleyen Aytaç, kendisinin de bu grup tarafından saldırıya uğradığını iddia etti. Aytaç, “Cemaatten birileri kızlarım adına hesap açıp onların fotoğraflarını paylaşıyor. Bana saldırıyorlar. Babam dengesizdir, problemlidir diyerek bana saldırıyorlar. İyi ki başarılı olamadık. Statükocular ahlaksız ve iğrenç bir yöntem kullanıyorlar” şeklinde konuştu.

FETÖ kendi adamını mı öldürmeye çalıştı? ile ilgili etiketler FETÖ İsviçre
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.