Joe Biden bu sefer de herkes dans ederken dondu kaldı!

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray’da gerçekleşen "Juneteenth Ulusal Bağımsızlık Günü" kutlamalarında ilginç bir an yaşadı. Herkes coşkuyla dans ederken, Biden bir dakikadan uzun bir süre boyunca hareketsiz kaldı.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray’da “Juneteenth Ulusal Bağımsızlık Günü” kutlamaları çerçevesinde düzenlenen etkinliğe katıldı.

HERKES DANS EDERKEN O DONDU KALDI

Biden, 19 Haziran’da kutlanacak ulusal bayram öncesinde düzenlenen etkinlikte katılımcıların bando eşliğinde dans ettiği sırada bir dakikadan uzun bir süre “dondu” kaldı.

 

Görüntülerde, George Floyd'un kardeşi Philonise Floyd’un Biden’ın yanında dans ettiği ve Biden'ın hareketsiz şekilde durduğunun farkına vararak kolunu omzuna attığı görüldü.

Joe Biden bu sefer de herkes dans ederken dondu kaldı!

GARİP DAVRANIŞLARI VE DÜŞÜŞLERİYLE NAM SALDI

Biden daha önce birçok kez yere düştüğü görüntülerle medyaya yansımıştı.

Uçağa binerken merdivenlerden ve bisikletten düşen, ayağının kum torbasına takılması sonrası yerden uzun süre kalkamayan Biden'ın ayrıca basın mensuplarının karşısında konuştuktan sonra kürsüdeki garip hareketleri de gündem olmuştu.

Joe Biden bu sefer de herkes dans ederken dondu kaldı! ile ilgili etiketler Joe Biden ABD Beyaz Saray

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TUSAŞ Mühendisi: Hainlere inat daha fazla çalışacağız daha fazla üreteceğiz

Ankara’nın Kazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine vardiya değişimi sırasında düzenlenen terör saldırısı sonrası tahliye edilen mühendislerden birinin sözleri tüyleri diken diken etti. Mühendis "Hainlere inat daha çok çalışacağız daha fazla üreteceğiz!" dedi.