Şoför Hayri Camdaki Kız'ın İpini Çekiyor: Feride'nin Ardından Diğer Yolcu Sedat

Camdaki Kız yeni sezonunda Hayri sorunu baş gösterdi. Uzun zaman sonra yeniden izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan Camdaki Kız dizisi sezona büyük bir sorunla başlıyor. İzleyicinin azda olsa canını sıkacak bu gelişmelerin yakın zamanda ortadan kalkması bekleniyor.

Başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun yer aldığı Camdaki Kız dizisi 2. sezonu ile 9 Eylül Perşembe akşamında izleyicisinin karşısına çıkıyor. Her şeyin ötesinde özellikle de Hayri karakterini canlandıracak olan Cihangir Ceyhan’ın performansı merakla beklenirken gelen son haberler az da olsa can sıkıyor.

Camdaki Kız yeni sezonunda Hayri karakterinin olmayacağı dikkatlerden kaçmayacak. Büyük bir heyecanla beklenen şoför Hayri karakteri için izleyenlerin az daha sabırlı olması beklenirken Cihangir Ceyhan’ın 3 ya da 4 bölüm sonra ekranlardaki yerini alması gündemde yer alacak.

Şoför Hayri Camdaki Kız'ın İpini Çekiyor: Feride'nin Ardından Diğer Yolcu Sedat

Camdaki Kız 10. bölümünden yayınlanan iki fragman şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken Nalan’ı oldukça zor günler beklemesi de heyecanın giderek artmasına neden olacak. Sedat ile nikah masasına oturan Nalan’ın hayatı baştan sona değişirken Hayri karakteri de herkesi derinden etkileyecek.

Şoför Hayri Camdaki Kız'ın İpini Çekiyor: Feride'nin Ardından Diğer Yolcu Sedat - Resim : 2

Nalan sadece Sedat ile sorunlardan değil annesi Feride ile yaşayacağı her şeyden de oldukça bunalacak. Camdaki Kız dizisi Perşembe akşamları hem Bir Zamanlar Çukurova hem de Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı adlı dizilerle reyting savaşının içerisinde yer alacak.

Şoför Hayri Camdaki Kız'ın İpini Çekiyor: Feride'nin Ardından Diğer Yolcu Sedat ile ilgili etiketler Cihangir Ceyhan Camdaki Kız Hayri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.