Skandal bir paylaşıma imza atmıştı! Sosyetik isim Süreyya Yalçın herkesten özür diledi

Eşi Ozan Baran ile birlikte tatil yapmak için geçtiğimiz hafta Amerika'dan Bodrum'a gelen sosyetik isim Süreyya Yalçın, yangın bölgesinden teknede bikinili fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşmıştı. Bu paylaşımının ardından büyük tepki gören Süreyya Yalçın, "Farkında olmadan büyük bir yanlış yaptım. Çok üzgünüm, herkesten özür diliyorum" dedi.

37 yaşındaki sosyetik ikoncan Süreyya Yalçın, uzun süredir hayatını Miami'de sürdürüyor. Tatil için Türkiye'ye gelen sosyetik güzel, Amerika'daki sağlık sistemini beğenmediğini, Allah'a 'Beni başka ülkelerin doktorlarına muhtaç etme' diye dua ettiğini söyledi.

Evlendikten sonra eşi Ozan Baran ile birlikte uzun süredir Miami'de yaşayan Süreyya Yalçın, Bodrum'daki yangınlar devam ettiği sırada yaptığı bir paylaşımdan dolayı eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Sosyetik güzel kendisiyle ve o paylaşımla ilgili merak edilenleri Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullahoğlu'na anlattı. İşte Yalçın'ın açıklamalarından satır başları....


Türkiye'ye kesin dönüş yapmayı düşünüyor musunuz?

Ne yazık ki hayır. Çünkü Ozan'ın işleri nedeniyle orada olmak zorundayız. Ama ileride 6 ay Miami, 6 ay Türkiye'de kalmayı düşünüyoruz zaten burada yazılım şirketimiz var onunla da ilgileniyoruz.


Türkiye'de vazgeçilmeziniz nedir?

Bütün dünyanın hayran olduğu İstanbul ve İstanbul Boğazı var her şeyden önce benim ülkem, ülkeme aşığım.

 

Türkiye'nin sağlık konusunda Amerika'dan çok önde olduğu biliniyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kesinlikle katılıyorum. Her konuda olduğu gibi sağlıkta da çok öndeyiz ve Türkiye'den her ayrılışımda uçakta önce 'Allah'ım kazadan koru sağ salim indir uçağımızı ve beni başka ülkelerin doktorlarına muhtaç etme' diye dua ederim.


Orman yangınları sırasında yaptığınız tekne paylaşımı nedeniyle sosyal medyada çok tepki aldınız. Bize o günü anlatır mısınız?

Uzun süredir Türkiye'ye gelmemiştim o gün Türkiye'deki ilk günümdü. Bir gün önce Miami'de evimdeydim zaten televizyon izlemem, yangından haberim olmadan o paylaşımı yaptım ve fark edince sildim. Fakat olan oldu çok tepki gördüm. Beni tanımayanlar duyarsız olduğumu düşündü. Bana 'Vatan haini' bile dediler. Çok, çok üzüldüm. Herkesten özür diliyorum.

Skandal bir paylaşıma imza atmıştı! Sosyetik isim Süreyya Yalçın herkesten özür diledi

Skandal bir paylaşıma imza atmıştı! Sosyetik isim Süreyya Yalçın herkesten özür diledi ile ilgili etiketler Süreyya Yalçın Bodrum Yangın Orman Yangını ozan baran
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.