"Siyah Beyaz Aşk" geliyor... Yeni diziden ilk fragman!

Yapımcılığını D Producitons’ın üstlendiği, başrollerini İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın paylaştığı, yönetmen koltuğunda Yasin Uslu’nun oturduğu 'Siyah Beyaz aşk' dizisinin senaryosu Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon’a ait. Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan. Sevmeyi unutmuş, gerektiğinde gözünü karartıp can alabilen Ferhat ile yüreği sevgi dolu, kendini insanları iyileştirmeye adamış doktor Aslı’nın hikayesini konu alan dizi, ilk bölümü ile 16 Ekim Pazartesi akşamı Kanal D’de yayınlanacak.

"Siyah Beyaz Aşk" geliyor... Yeni diziden ilk fragman! ile ilgili etiketler Kanal D Birce Akalay İbrahim Çelikkol channel dturkish tvkanald siyah beyaz aşk 1. bölüm fragmanı - 3 siyah beyaz aşk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.