Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı neden boşanıyor? Ayrılığın sebebi ortaya çıktı

A PARA ekranlarında Sinan Özedincik ve Sonat Bahar’ın sunumuyla ekrana gelen Biz Bize programına konuk olan 32 yaşındaki Burcu Kıratlı ikinci kez nikah masasına oturup yeniden boşanmaya hazırlandığı şarkıcı eşi Sinan Akçıl ile ilgili ilk kez konuştu. İlk evliliğini 9'ncu ayda sonlandıran ve geçtiğimiz yıl Şubat ayında eski eşi Sinan Akçıl ile yeniden evlenen Burcu Kıratlı samimi açıklamalarda bulundu. İşte ikinci boşanmanın perde arkası...


Ünlü çift Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, 2018 yılının Aralık ayında evlenmişti. Ancak ikilinin birlikteliği sadece 9 ay sürmüş ve boşanmışlardı. Ayrılığa dayanamayan çift 2021 yılının Şubat ayında yeniden nikah masasına oturmuştu. İki kez evlenen çift şimdi ise yeniden boşanmaya hazırlanıyor. Ayrılıklarıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılan ikiliden Burcu Kıratlı sessizliğini bozdu. Sinan Akçıl ile ikinci kez boşanmaya hazırlanan güzel oyuncu ayrılığın sebebini ilk kez açıkladı.

 

Biz Bize programına konuk olan Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl ile ayrılığı hakkında ilk kez konuştu.

İşte Burcu Kıratlı'nın açıklamalarından satır başları...


''GÜCÜN, HEVESİN KALMIYOR...''

Provaların üçüncü haftasında ayrılık sürecine girdik. Birbirimize yaşattığımız çirkin, kötü bir şey olmadı. İkinci defa bir hayal kuruyorsun ve bir noktada götüremiyorsun. Belki çözülemeyecek bir şey yok ama gücün, hevesin kalmıyor. Birbirimizin canını acıtacak bir şey yapmadığımız için daha sakin bir ayrılık süreci geçiriyoruz.

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı neden boşanıyor? Ayrılığın sebebi ortaya çıktı

''DENGELERİ İYİ KURAMADIK''

İki sanatçının birlikte olması çok zor. Onun işi olduğunda, benim olmadığında birbirimizi zorladığımız zamanlar oldu. Belki de o dengeleri iyi kuramadık. İlişkilerde bir tarafın olgun olması gerekiyor. Biz hâlâ çocuğuz belki.

 

''EVLİLİK KARİYERİMDE BENİ GERİ ÇEKİYOR''

Bazen sevgi yetmiyor. Evlendikten sonra iş anlamında geri kaldı gibi algılandı ama çok iş geldi, tercih etmedim. Evliliğin kariyerimde beni geri çektiğini, zarar verdiğini düşünmüyorum. Evli olmasaydım da aynı tercihleri yapacaktım. 'Bir daha ünlüyle evlenmem' demiyorum.

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı neden boşanıyor? Ayrılığın sebebi ortaya çıktı ile ilgili etiketler Burcu Kıratlı Sinan Akçıl boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.