Simge Sağın, sahnesine çıkan küçük Icardi'nin yoğun ilgisini görünce şaşkınlığını gizleyemedi! ''Beni yedi, öpmedi sadece''

Simge Sağın, sahnesine çıkardığı küçük hayranının yoğun ilgisiyle karşılaşınca şaşkınlığını gizleyemedi. Sarı saçları ve Galatasaray formasıyla Mauro Icardi'yi anımsatan küçük Noyan, Sağın'ı öpücüklere boğdu. Ünlü şarkıcı, ''Beni yedi, öpmedi sadece'' dedi.

Simge Sağın, Aşkın Olayım şarkısıyla milyonların dilinden düşmüyor. Sağın, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'yle özdeşleşen Aşkın Olayım şarkısıyla büyük bir çıkış yakaladı.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonunun şampiyonluk kutlamasında Mauro Icardi ile Aşkın Olayım şarkısını birlikte seslendirdi.

KÜÇÜK ICARDİ, SİMGE SAĞIN'I ÖPÜCÜKLERE BOĞDU!

Son olarak Simge Sğın, bir konserinde sarı saçlarıyla ve Galatasaray formasıyla Mauro Icardi'yi anımsatan küçük bir hayranını sahneye çıkardı. Sağın hayranı olan küçük Noyan, ünlü şarkıcıya yoğun ilgi gösterdi ve öpmelere doyamadı. Simge Sağın, küçük Noyan'ın ilgisi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Simge Sağın, küçük hayranına ''Beni yedi, öpmedi sadece. Buradaki en şanslı erkek sensin bence Küçük Icardi" dedi.

Simge Sağın, sahnesine çıkan küçük Icardi'nin yoğun ilgisini görünce şaşkınlığını gizleyemedi! ''Beni yedi, öpmedi sadece'' ile ilgili etiketler Simge Sağın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.