Simge Fıstıkoğlu'nun nişanlısı Emre Tavukçuoğlu kimdir?

Simge Fıstıkoğlu'nun nişanlısı Emre Tavukçuoğlu kimdir? Geçtiğimiz aylarda evlenme teklif eden Emre Tavukçuoğlu ailesiyle birlikte Simge Fıstıkoğlu'nu istemek üzere evine gitti. Güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu Emre Tavukçuoğlu ile sözlendi.Güzel sunucu söz töreninde kendi elleriyle müstakbel kocasına kahve ikram etti, yüzükler takıldı kurdele kesildi ve iki isim evlilik yolunda ilk adımı atmış oldu. Peki, Simge Fıstıkoğlu'nun nişanlısı Emre Tavukçuoğlu kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Söz töreninde çekilen fotoğrafları Simge Fıstıkoğlu Instagram hesabından ""Efendim gençler birbirini sevmiş, size de 'Allah bir yastıkta kocatsın' demek düşer " sözleriyle paylaştı. Geçtiğimiz aylarda evlenme teklif eden Emre Tavukçuoğlu ailesiyle birlikte Simge Fıstıkoğlu'nu istemek üzere evine gitti. Güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu Emre Tavukçuoğlu ile sözlendi. Peki, Simge Fıstıkoğlu'nun nişanlısı Emre Tavukçuoğlu kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Simge_Fstkoglunun_nisanls_Emre_Tavukcuoglu_kimdir_Kac_yasnda_Ne_is_yapyorsf

SİMGE FISTIKOĞLU KİMDİR?

12 Aralık 1982 İstanbul doğumlu olan Simge Fıstıkoğlu, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. Medya kariyerine ilk olarak Elle Decor dergisi ile başlayan Simge Fıstıkoğlu, burada 6 aylık stil editörlüğü deneyiminin ardından yazılı basın yerine görsel basında çalışmak istediği kararına vardı. 2006 senesinde spiker olan ablasının ısrarı üzerine televizyon dünyasına giren Simge Fıstıkoğlu, Habertürk Televizyonu’nun o dönemde Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı olan Murat Ongun ile görüşerek mesleği öğrenmek istediğini dile getirmiştir.

Simge Fıstıkoğlu ile görüşen Ongun ise ona spor servisinde başlamasını söylemiştir. Hiç düşünmeden Ongun’un teklifini kabul eden Fıstıkoğlu, 2009 yılının Ağustos ayına kadar burada spikerlik yapmış, sonrasında ise Habertürk Televizyonu Spor Müdürü olmuştur.

Bu dönemde başarılı teknik direktör ve futbolcularla röportaj yapan Simge Fıstıkoğlu, Habertürk’te “1 Gün” ve “Gün Başlıyor” haber kuşaklarını sunmuştur. Simge Fıstıkoğlu şimdilerde NTV’de Spor Akşamı programını ve haberleri sunmuştu.

emre_tavukcuoglu_kimdir

EMRE TAVUKÇUOĞLU KİMDİR

1982 doğumlu sunucu Simge Fıstıkoğlu ile 2018 yılında nişanlanan iş adamı Emir Tavukçuoğlu aslen Rize‘lidir. Düğünlerinin ise 2018 yılının Nisan ayı gibi gerçekleşmesinin planlandığı açıklanan Emir Tavukçuoğlu yaşantısını İstanbul Kadıköy‘de sürdürmektedir.

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu’nun şirketi bugüne kadar İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi civarında 100’ün üzerinde projeye imza atmıştır.

Ayrıca geliştirdikleri inşaat teknolojileri ile estetik bir trend yakaladıklarını, Bağdat Caddesinin kendine has yeşil dokusunu korumaya özen göstererek projelerini yürüttüklerine açıklamıştır.

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Bağdat Caddesi’nin semt haline gelmesinde öne çıkan şirketlerin başında yer almaktadır.

SİMGE FISTIKOĞLU'NUN ESKİDEN ÇALIŞTIĞI KANAL NTV SPOR NEDİR?

NTV Spor, Doğuş Grubu bünyesindeki spor kanalı. Kanal, 17 Mart 2008 tarihinde yayın hayatına başlamıştır.NBA yayın haklarının Doğuş Yayın Grubu'nda olduğu dönemde bazı NBA maçlarını yayınlamıştır. Futbolda Pro League (Belçika Ligi); basketbolda Türkiye millî basketbol takımının maçlarını, Turkish Airlines Euroleague maçlarını, Basketbol Süper Ligi'nden 2-3 maç; voleybolda ise Sultanlar Ligi'nden 2-3 maç yayınlamaktadır.

NTV Spor, 2010 yılı başında Kral TV'nin karasal yayın frekansından yayın yapmaya başlamış ve bu sayede izlenilebilirliğini artırarak tam anlamıyla ulusal bir spor kanalına dönüşmüştür.[1]İleride daha üst düzey liglerin yayın haklarını alarak izleyici oranını yükseltme hedefindedir. Kanal 23 Temmuz 2012 tarihinden itibaren 16:9 yayın formatına ve tam zamanlı HD yayına geçiş yapmıştır.

NTVSPOR HD

NTV Spor, 25 Haziran 2011'de HD yayına başlamıştır. Sadece bazı canlı yayınlarda HD yayın yapan kanal, 23 Temmuz 2012 tarihinden itibaren tam zamanlı HD yayına geçmiştir. Böylece tüm canlı karşılaşmalar, programlar ve diğer yayın içerikleri HD olarak yayınlanmaya başlanmıştır. Digiturk 381. kanaldan, Teledünya 141. kanaldan, D-Smart 85. kanaldan ve Tivibu 376. kanaldan izlenebilmektedir. 27 Kasım 2015 tarihinde Türksat 4A'ya şifresiz ve ücretsiz olmuştur. NTV Spor HD şu anda Digiturk 81 ve 381.kanal, D-Smart 85.kanal, Tivibu 376.kanal, KabloTV 223.kanal, Türksat 4A 12015 H 27500 5/6 frekansıyla yayın yapmaktadır

HD YAYINLADIĞI PROGRAMLAR

EuroLeague
Basketbol Süper Ligi
Sultanlar Ligi
Eurobasket 2013
DFB-Pokal
La Liga
ATP World Tour 250
Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası
Millî futbol takımı Maçları
A millî basketbol takımı Maçları
Voleybol Şampiyonlar Ligi

Simge Fıstıkoğlu'nun nişanlısı Emre Tavukçuoğlu kimdir? ile ilgili etiketler simge fıstıkoğlu emre tavukçuoğlu kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.