Sibel Can nasıl zayıflayacak?

Ünlü sanatçı Sibel Can meşhur yaşam koçuyla zayıflamaya niyet etti.

Sibel Can'ın diyetleriyle gündeme gelmesine alışkınız. 46 yaşındaki şarkıcı bu kez ünlülerin gözde yaşam koçu Şeyda Coşkun ile diyete başlamış. Coşkun, Sibel Can'a özel bir diyet listesi verecek ve her gün yürütecekmiş.

sibelcan

Karşılığındaysa ayda 25 bin lira alacakmış. Sibel Can da mum gibi eriyecekmiş. Hayranları merakla sonucunu bekliyor.

130320152000496343367

ŞEYDA COŞKUN KİMDİR?

Ankaralı mütevazi bir ailenin kızı olan Şeyda Coşkun, 1976 yılında Ankara'da dünyaya geldi.

Aynı zamanda şovmen Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Tuğba Coşkun’un ablası olarak da bilinen Şeyda Coşkun, spor hayatına, lisede hentbol oynayarak başladı.

Ankara Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü’nü bitiren Coşkun, aynı zamanda beden eğitimi öğretmenidir.

Beslenme üzerine master yapan Coşkun'un Mehmet Ali Erbil ile tanışması, 2001 yılında Kıbrıs'ta eşi Sedef ile yapılan düğününde oldu. Bu tanışma sonrasında, ünlü şovmenin de yardımıyla Coşkun, İstanbul'daki bir kolejde öğretmen olarak işe başladı.

Sonrasında Mehmet Ali Erbil ile Şeyda Coşkun'un kardeşi Tuğba Coşkun ile evlendi. Bu evlilikleri 5 yıl sürdü ve ünlü çift 2011 yılında boşandı.

Daha sonra Şeyda Coşkun, kardeşinin doğumu için Amerika'ya gitti. Amerika'da Montignac Academy'de eğitim aldı ve İstanbul'a döndü.

Şeyda Coşkun, ilk olarak kardeşi Tuğba Coşkun'un doğum kilolarını hızlı bir şekilde vermesine yardımcı olup adını duyurdu.

Hangi ünlülerin yaşam koçluğunu yaptı?

Coşkun aralarında, Ergin Ataman, Hadise Açıkgöz, Petek Dinçöz, Gülşen, Derya Baykal, Büşra Pekin, Saba Tümer, Hacı Sabancı, Gülben Ergen, Derya Şensoy gibi ünlülerin yer aldığı bir çok ünlünün yaşam koçluğunu üstlenmiştir.

Özel Hayatı

Ünlülerin yaşam koçu Şeyda Coşkun, TVS Production adlı bir yapım şirketinin sahibi Uğursay Yeğin ile 23 Ağustos 2014 tarihinde Alaçatı'da Alavya Otel'de evlendi.

Sibel Can nasıl zayıflayacak? ile ilgili etiketler Sibel Can Diyet şeydacoşkun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.