Şiar Kılıç'ın katili kim? Şiar Kılıç'ı kim öldürdü?

Müge Anlı Şiar Kılıç katili kim son dakika gelişmesi! 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın ölmüyle ilgili olarak yeni şüpheler ön plana çıktı.

Müge Anlı’da Şiar Kılıç’ın dosyası sonuna kadar açıldı. Geçen sene Sakarya’da çıkan yangında ölen 9 yaşındaki Şiar Kılıç’ın katilinin annesi olduğu iddia edildi. Programına katılan konukların açıklamaları sonrasında vicdanlar bir kez daha sızlarken Şiar Kılıç’ın ölümü ile ilgili iddialar adeta dehşete düşürdü.

Baba Samet Kılıç Şiar Kılıç’kı eski karısının sevgilisinin öldürmüş olabileceğini anne Gülizar Amanet oğlunun yangından 2 gün önce öldüğünü annenin sevgilisi Bahadır ise annesi daha 13’üne gelmeden Şiar Kılıç’ın öleceğini söylediğini belirtti.

ŞİAR KILIÇ’IN KATİLİ ANNE Mİ?

Canlı yayında Müge Anlı ile konuşan anne Gülizar Amanet, oğlunun 13’üne gelmeden önce öleceğini rüyasında gördüğünü ellerinin ve ayaklarının kanadığını bunu da defalarca dile getirdiğini belirtti. Bu gelişme akıllara, 'Şiar Kılıç'ın katili anne mi?" sorusunu getirdi. Peki Şar Kılıç’ı kim öldürdü?

 

Şiar Kılıç'ın katili kim? Şiar Kılıç'ı kim öldürdü? ile ilgili etiketler Müge Anlı Şiar Kılıç
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.