Şiar Kılıç öldürüldü mü? Anne Gülizar hakkında korkunç iddia!

Müge Anlı programında Şiar Kılıç'ın şüpheli ölümü ve anne Gülizar'ın şüpheli açıklamaları kafaların karışmasına neden oldu.

22 Temmuz Müge Anlı programında Şiar Kılıç olayı gündem oldu. Anne Gülizar’ın şüpheli sözleri sonrasında oğlu Şiar Kılıç!ın yangından hemen önce öldürülmüş olabileceği üzerinde duruldu.

Nisan ayı içerisinde Sakarya'nın Kocaali ilçesinde bir evde çıkan yangın sonucu 9 yaşındaki Şiar Kılıç’ın ölümü şüpheli geldi. Baba Samet, dede Kemal ve eşi Emine Kılıç, Müge Anlı'ya çıkarak küçük Şiar'ın ölümü hakkında bazı çarpıcı ifadeler kullandı.

Baba Samet, oğlunun eski eşinin ilişki içerisinde bulunduğu kişi tarafından şiddete maruz kaldığını ve öldürülmüş olabileceğinin altını çizdi. Yangından 2 gün önce hastaneye giden Gülizar Emanet’in doktora oğlunun öldüğünü söylemesi ise soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu. Bahadır Bey'in, "Gece 23.00 sıralarında Şiar uyumak için bitişiğimizdeki eve geçti. Gülizar zaten daha önce, 'Şiar 13 yaşına gelmeden ölecek' demişti." sözleri şoke etkisi yarattı.

Şiar Kılıç öldürüldü mü? Anne Gülizar hakkında korkunç iddia! ile ilgili etiketler Müge Anlı Şiar Kılıç
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.