Show Tv’de Büyük Değişiklik! Ünlü İsim Gitti Yerine Ana Haber Bülteni İçin Bakın Kim Geldi

2014 yılında Show TV Ana Haberin sunuculuğunu yapmaya başlayan Ece Üner’in ayrılması sonucu yeni sunucunun kim olacağı merak konusu olmuştu.

2014 yılında Show TV Ana Haberin sunuculuğunu yapmaya başlayan Ece Üner’in ayrılması sonucu yeni sunucunun kim olacağı merak konusu olmuştu.

Yeni sezonda Show Ana Haberin sunuculuğunu Dilara Gönder yapacak. Dilara gönder daha önce NTV’de sunuculuk yapıyordu.

Ece Üner Kimdir?

1981 doğumlu olan Ece Üner, Koç Üniversitesinde Sosyoloji Ve Tarih bölümünden mezun oldu. Paris’te Fransızca eğitimi alan Ece Üner, 2003 ırak savaşının yaşandığı dönemde NTV’de çeviri ve haber yaptı.

NTV muhabiri olarak birçok bakanlar ve üst düzey bürokratlar ile röportaj yaptı. Star TV ve CNN Türk programlarında çalışan ünlü sunucu, 2009 da ise Haber Türk kanalına geçti.

Show Tv’de Büyük Değişiklik! Ünlü İsim Gitti Yerine Ana Haber Bülteni İçin Bakın Kim Geldi

2010 yılında olduğu gibi adlı programı sunan Ece Üner, 2011 de ise Akşam Raporu adlı haber programının sunuculuğunu yaptı. 2012 yılından itibaren 5 sezon boyunca Haber Türk kanalında Enine Boyuna adlı programın sunuculuğunu yaptı.

2014 yılında Show TV ana haber sunuculuğunu yapmaya başlayan Ece Üner bir yıl sonra yerini Jülide Ateş’e bıraktı. Jülide Ateş’in 2018 de ayrılması ile Ece Üner tekrar ana haber sunuculuğuna getirildi.

İyi derecede İngilizce ve Fransızca bilen Üner, 12 yıl gibi bir süre atletizm ile uğraşmıştır. Sadece uğraşmakla kalmamış atletizm dalında dereceler elde etmiştir.

Dilara Gönder Kimdir?

1983 doğumlu olan gönder, Yeditepe Üniversitesinde İletişim Fakültesinde Radyo Ve Sinema bölümünü bitirdi. İlk kez Fenerbahçe TV de sunuculuk yapan Dilara Gönder, 2,5 sene Lig TV’de sunuculuk yaptı.

Show Tv’de Büyük Değişiklik! Ünlü İsim Gitti Yerine Ana Haber Bülteni İçin Bakın Kim Geldi - Resim : 2

2010 yılında ise NTVSPOR’A geçen Dilara Gönder, sunuculuğunun yanından birçok dizide oyunculukta yaptı.

Show Tv’de Büyük Değişiklik! Ünlü İsim Gitti Yerine Ana Haber Bülteni İçin Bakın Kim Geldi - Resim : 3

Ne Diyorsun, Sil Baştan, Baba Candır gibi dizilerde rol alan Gönder, 2016 yılında Selim Yalın ile evlendiği haberleri yayılmıştır.

Show Tv’de Büyük Değişiklik! Ünlü İsim Gitti Yerine Ana Haber Bülteni İçin Bakın Kim Geldi ile ilgili etiketler Ece Üner
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.