Shakira İstanbul'da! Konseri ne zaman? Kulise neler istedi?

Dünyaca ünlü star Shakira vereceği konser için İstanbul'a geldi. Türk gazeteciler şarkıcıya baklava ikram etti. Shakira İstanbul'da! Konseri ne zaman? Kulise neler istedi? Detaylı bilgiler haberimizde...

Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, dünya turnesi kapsamında konser vermek üzere İstanbul’a geldi. Shakira İstanbul'da! Konseri ne zaman? Kulise neler istedi? Ayrıntılar bu haberde...

Shakira İstanbul'da! Konseri ne zaman? Kulise neler istedi?

Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, dünya turnesi kapsamında konser vermek üzere İstanbul’a geldi. Ünlü şarkıcıyı görüntülemek için havalimanına gelen gazeteciler, Shakira’ya baklava ikramında bulundu.

Latin müziğinin önemli isimlerinden biri olan dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, ‘El Dorado’ isimli dünya turnesi kapsamında konser vermek için İstanbul’a geldi. Turne kapsamında son olarak geçtiğimiz 6 Temmuz’da Barcelona görkemli bir konser veren şarkıcı, saat 22.00 sıralarında İspanya’dan havalanan özel uçakla Atatürk Havalimanı’na indi.

TÜRKÇE "TEŞEKKÜR"
Ünlü şarkıcı Genel Havacılık Terminalinden çıkış yaptığı sırada kendisini bekleyen basın mensupları tarafından görüntülendi. Ailesiyle bitlikte İstanbul’a gelen Shakira’ya, çıkış yaptıktan sonra aracına ilerlediği sırada kendisini karşılayan gazeteciler baklava ikramında bulundu. Gazetecilerin jesti karşısında Shakira, Türkçe, “Teşekkür ederim, konuşuruz” şeklinde karşılık verdi.

Dünya turnesi kapsamında İstanbul’a gelen Kolombiyalı şarkıcı, Vodafone Park’ta Türkiye’deki hayranlarının karşısına çıkacak. Yoğun katılımın beklendiği konserde Shakira, beğenilen eserlerini hayranları için seslendirecek.


SHAKIRA KONSERİ NE ZAMAN?
12 Grammy ödüllü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, dünya turnesi 'El Dorado' kapsamında İstanbul'a geliyor. Konser biletleri satışa çıkan şarkıcının bilet fiyatları ise asgari ücretle yarışıyor.

EN ÖNDEN İZLEMENİN BEDELİ 1,555 TL
11 Temmuz'da 40 bin kişi kapasiteli Vodofone Park'ta konser verecek olan şarkıcının biletleri dün satışa çıktı. Shakira'yı sahne önünden izlemenin fiyatı ise 1,555 TL oldu. Biletix'te diğer kategorilerde ise fiyatlar 162 TL'den başlayıp 780 TL'ye kadar çıkıyor.

 KULİSE NELER İSTEDİ?
11 Temmuz'da İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak olan dünyaca ünlü yıldız Shakira, kulisi için istediği yiyecek ve içecek listesiyle şaşırttı. Oğulları 5 yaşındaki Milan ve 3 yaşındaki Sasha ile İstanbul'a gelecek olan Shakira kulisi için, taze meyve, çikolata, Antep fıstığı, buz badem, gümüş çatal bıçak takımı istedi.

"GÜMÜŞ ÇATAL-BIÇAK TAKIMI, BUZ BADEM, SAĞLIKLI MEZE..."
Son albümü ile aynı adı taşıyan 6'ncı dünya turnesi "EL Dorado" kapsamında İstanbul'a gelecek olan dünyaca ünlü sanatçı Shakira, 11 Temmuz akşamı İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak. Vodafone Park'ta 11 Temmuz Çarşamba akşamı sahne alacak olan Shakira, kulisi için talep ettiği yiyecek ve içecek listesi ile gündeme geldi. Oğulları 5 yaşındaki Milan ve 3 yaşındaki Sasha ile İstanbul'a gelecek olan Shakira, kulisi için; gümüş çatal, bıçak takımı, Antep fıstığı,taze meyve, çikolata, sağlıklı çerez ve 1 tek meze istedi.

YÜZDE 70 KAKAOLU BİTTER ÇİKOLATA
BKM organizasyonuyla gelecek olan Shakira, dilimlenmiş karpuz, çekirdeksiz üzüm, ananas, muz, mango, avakado ve elmanın yanı sıra, çiğ brokoli, havuç ve kereviz sapı, Antep fıstığı, buz badem, ceviz ve humus da istedi.Bütün bu sağlıklı gıdaların yanında kulisinde ve odasında mutlaka olmasını şart koştuğu tek yiyecek çikolata oldu. Kendisi için yüzde 70 kakaolu bitter çikolata siparişi veren dünyaca ünlü yıldız, oğulları için ise;yoğun çilek, portakal ve deniz tuzu aromalı çikolata istedi.

MOBİLYA VE HAVLULAR BEYAZ OLACAK
İçecek olarak su ve soda dışında, yeşil sebze suyu, Hindistan cevizi suyu ve kahve içmek isteyen ünlü star, yiyecek ve içeceklerin yanında gümüş çatal, bıçak takımı da istedi. Kulisini ve otel odasındaki tüm mobilya ve havluların da beyaz olmasını isteyen Shakira için hazırlıklar hızla devam ediyor. Hayranları içinde bir mesaj yayınlayan Shakira, "11 Temmuz'da İstanbul'a gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

Shakira İstanbul'da! Konseri ne zaman? Kulise neler istedi? ile ilgili etiketler Shakira İstanbul konseri ne zaman kulise neler istedi
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.