Şeyma, "Zengin sevgili" yorumuna böyle yanıt verdi!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, son dönemlerde Mısırlı yatırımcı Mohammed Alsaloussi ile olan aşkı ve sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı cesur paylaşımlarla gündemde. Subaşı, en son paylaştığı fotoğrafın altına gelen, "zengin sevgili" yorumunu ise yanıtsız bırakmadı.

Instagram'da 3 milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı, paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Subaşı'nın son gönderisi de sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya hesabında yaklaşık 3 milyon takipçisi olan Şeyma Subaşı, son dönemlerde yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Subaşı'nın Mısırlı yatırımcı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile paylaştığı son fotoğra yine binlerce beğeni ve "zengin sevgili" yorumu geldi. 

"SENİN İÇİN ÇOK DELİYİM"

Diğer taraftan Subaşı, İtalyan DJ Guido Senia'dan ani bir kararla ayrıldıktan kısa bir süre sonra Alsaloussi ile aşk yaşadığını duyurmuştu. Subaşı sevgilisiyle olan her paylaşımında Alsaloussi'ye olan aşkını ifade etmekten çekinmiyor. 

Subaşı, yine sevgilisiyle samimi pozlarını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Sen ve ben. Senin için çok deliyim... En zeki, en komik, en cömert, en kibar, en şirin, en havalı Meedo. Benim Meedo'm" notunu düştü.

Şeyma, "Zengin sevgili" yorumuna böyle yanıt verdi!

"ZENGİN SEVGİLİ" YORUMUNA YANIT

Söz konusu fotoğrafa kısa bir süre içerisinde, "Zengin sevgili" yorumları gelmeye başladı. Subaşı bir takipçisinin, "Ve zengin..." yorumuna ise, "Aynen onu siz tamamlarsınız diye yazmamıştım" şeklinde yanıt verdi. 

Şeyma, "Zengin sevgili" yorumuna böyle yanıt verdi! - Resim : 2

 

 

 

 

Şeyma, "Zengin sevgili" yorumuna böyle yanıt verdi! ile ilgili etiketler Instagram Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.