Şevval Şahin'in Yiğit Marcus Aral ile barışma sebebi tehdit mi? Jet yanıt...

Model Şevval Şahin'in bir buçuk yıl aşk yaşayıp yakın zamanda ayrıldığı ve uzaklaştırma kararı aldırdığı yazılım mühendisi sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile yeniden barışmasıyla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Aral'ın Şahin'i 'Elimde görüntülerin var. Onları yayınlarsam hayatın biter' diye tehdit ettiği iddia edildi. Şahin iddialar karşısında sessizliğini bozdu.

21 yaşındaki Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral ayrılığı kısa sürdü. Şevval Şahin, ayrıldıkları dönemde Yiğit Marcus Aral'ın Kerem Kamışlı’yı denize atmasının ardından, Aral hakkında 100 metreden fazla yaklaşmama ve 2 ay süresince adli kontrol cezası aldırmıştı. Çok sürmeden çift ilişkilerine kaldığı yerden devam etme kararı aldı.


BARIŞMANIN SEBEBİ ŞANTAJ MI?

Türkiye güzeli Şevval Şahin'in “Yanıma yaklaşamaz” cezası aldırdığı Yiğit Aral’la yeniden aşk yaşama nedeninin ise sevgilisi tarafından 'Elimde görüntülerin var. Onları yayınlarsam hayatın biter' şeklinde tehdit edildiği ortaya atıldı.


Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınlayan Şahin, ilişkisi hakkında ortaya atılan iddiaları yalanladı. İşte Şahin'in Instagram'dan yaptığı o açıklama...

Şevval Şahin - Yiğit Marcus Aral

 

Şevval Şahin'in Yiğit Marcus Aral ile barışma sebebi tehdit mi? Jet yanıt... ile ilgili etiketler Şevval Şahin Yiğit Marcus Aral
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.