Sevgilisini öldüresiye dövüp çıplak fotoğraflarını paylaştığı iddia edilmişti! Kısmetse Olur Furkan suskunluğunu bozdu!

Büyük bir heyecanla izlenen Kısmetse Olur: Aşkın Gücü adlı yarışma programı başladığı günden beri gündemden düşmüyor. En son, Kısmetse Olur yarışmacılarından Furkan Can Ağca sevgilisini döverek çıplak fotoğraflarını ifşa ettiği iddialarıyla gündeme gelmişti. Bir süredir suskunluğunu koruyan Ağca, ortaya atılan iddialar hakkında ilk kez konuştu.

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programı Youtube'da 'Kısmetse Olur: Aşkın Gücü' adıyla yayın hayatına yeniden başladı.

"SEVGİLİSİNİ DÖVÜP ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI İFŞA ETTİ"

Programa sonradan dahil olan Furkan Can Ağca da son günlerde ortaya atılan iddialar sebebiyle gündemden düşmüyor. Ağca'nın geçtiğimiz aylarda sevgilisini öldüresiye dövdüğü ve çıplak fotoğraflarını ifşa ettiği iddia edilmişti.

ESKİ SEVGİLİSİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Furkan Can Ağca'nın sevgilisi Gülden Kaygın iddiaya göre, yaşadıkları tartışma sırasında öldüresiye darp edildiğini ileri sürerek geçtiğimiz aylarda Furkan Ağca'dan şikayetçi oldu.  Ağca'dan otel görevlilerinin yardımı sayesinde kurtulan Gülden Kaygın'ın, müstehcen fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşmaması için sevgilisinin kardeşine para gönderdiği de iddialar arasında yer alıyor.

Sevgilisini öldüresiye dövüp çıplak fotoğraflarını paylaştığı iddia edilmişti! Kısmetse Olur Furkan suskunluğunu bozdu!

İDDİALARI YALANLADI: BENİ KISKANIYORLAR

Gündeme bomba gibi düşen iddiaların ardından Furkan Ağca'da sessizliğini bozarak ilk kez açıklama yaptı. Ağca yaptığı açıklamada, "Kısmetse Olur yarışmasına katıldığım için beni çekemeyen ve hasetlenen birileri ya da bazı gruplar tarafından hakkımda yalan yanlış ve hiçbir hukuki dayanağı olmayan haberler yaptırıp beni kötüleme ve karalama kampanyası yapmaktadırlar" ifadelerine yer vererek iddiaları yalanladı.

Sevgilisini öldüresiye dövüp çıplak fotoğraflarını paylaştığı iddia edilmişti! Kısmetse Olur Furkan suskunluğunu bozdu! - Resim : 2

Sevgilisini öldüresiye dövüp çıplak fotoğraflarını paylaştığı iddia edilmişti! Kısmetse Olur Furkan suskunluğunu bozdu! ile ilgili etiketler Furkan Can Ağca Kısmetse Olur
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.