"Sevgilimden hamile kalmış olabilirim!"

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü şarkıcı Hatice, katıldığı bir televizyon programında hamile olabileceğini ifade etti. Bir süredir hamilelik belirtileri olduğunu söyleyen Hatice, "Karnımda bir şişkinlik var ama henüz ne olduğunu anlamadım. Eğer hamileysem hemen yıldırım nikahıyla evlenirim" dedi.

Özeli hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Hatice, 'Hayatın Rengi' adlı programa konuk oldu. Yayında özel hayatıyla ilgili birbirinden çarpıcı açıklamalar yapan ünlü şarkıcı, hamile olabileceğini de ifade etti.

"ÇOCUĞUM OLACAKSA ONDAN OLSUN"

Hatice, programda sorulan "Anne olmak istiyor musun?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Evet, anne olmayı çok istiyorum. Hayatımda verdiğim en doğru karar onunla beraber olmak. Ondan öncesini hiç saymıyorum. Ali, benim hayattaki en büyük şansım. Çocuğum olacaksa ondan olsun" 

"Sevgilimden hamile kalmış olabilirim!"

"BAŞIM DÖNÜYOR, KARNIMDA ŞİŞLİK VAR"

Doğum gününde sevgilisi Ali Kemal'den evlilik teklifi aldığını söyleyen ünlü şarkıcı şunları söyledi:

"Bu aralar hiç başım dönmezken başım dönüyor. Karnımda bir şişkinlik hali var ama henüz ne olduğunu anlamadım. Hamile kalmış olabilirim. Eğer hamileysem hemen yıldırım nikahıyla evlenirim. Ali Kemal'i ailem de çok seviyor, onun ailesi de beni seviyor. Umarım bize bir bebek ve yuva nasip olur" 

"Sevgilimden hamile kalmış olabilirim!" - Resim : 2

"Sevgilimden hamile kalmış olabilirim!" ile ilgili etiketler Hamile Şarkıcı Hatice Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.