Sevda Demirel'den aşk itirafı! Cinsiyet değiştirip erkek olan Neslihan Doğrusöz ile neden ayrıldı?

Sevda Demirel, İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran ve cinsiyet değiştirip erkek olduktan sonra Doruk Doğrusöz adını alan Neslihan Doğrusöz ile bir dönem aşk yaşamıştı. Sevda Demirel, Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında eski aşkı hakkında itiraflarda bulundu. Sevda Demirel, Doruk Doğrusöz ile ilişkilerinin bitme nedenini açıklayarak hayatında birisinin olmadığını söyledi.

49 yaşındaki oyuncu, sunucu, manken ve şarkıcı Sevda Demirel, adını ilk olarak katıldığı İşte Benim Stilim isimli moda yarışmasıyla duyuran Neslihan Doğrusöz ile aşk yaşamıştı. Söylemezsem Olmaz canlı yayınına konuk olan Sevda Demirel Doruk Doğrusöz'den neden ayrıldığını açıkladı.

Sevda Demirel canlı yayında Doruk Doğrusöz ile ilgili şu açıklamaları yaptı:


''HAYATIMA GİREN ERKEKLERİN EN DELİKANLISIYDI''

"Birlikte olduğum birisi yok. Doruk'tan sonra kimse olmadı. Onu çok sevdim çünkü hayatıma giren erkeklerin en kalitelisi, en delikanlısıydı. Muhteşem bir insandı. Her şey belden aşağı yaşanmıyor. Biz hayata nasıl beraber göğüs gerip mücadele ederiz diye uğraşıyorduk. O kazanmaya çalışıyordu, ben kazanmaya çalışıyordum. Ben çok seviyorum Doruk'un insanlığını. Lastiği en son Doruk patlattı. Yayın yaptığım mecranın ailesinin sahibi bana 'hayatım' şeklinde mesaj attı diye beni terk etti. Bana inanmadı, evden gitti. Ben onu biraz yordum. Hayatım çok istediğim gibi gitmedi. O çok çapkın benden sonra da kadınlarla oldu. Ben olamıyorum. Kimseyle yemeğe dahi çıkmadım, anıları var bende. 3 sene onunla bir hayat paylaştım. Birlikte sahnelere gittik, hep yanımdaydı. Melekti. Para kazanıp ortaya koyuyordu. Her şeyini bana harcadı çocuk."

Sevda Demirel'den aşk itirafı! Cinsiyet değiştirip erkek olan Neslihan Doğrusöz ile neden ayrıldı?

Doruk Doğrusöz'den 2. 5 ay önce ayrıldığını söyleyen Sevda Demirel "Bir dönem ayrılıp yeniden barıştık. Hiçbir erkeğe ilgi duymuyorum... İnanılmaz yakışıklı insanlar var ama istemiyorum. Onun cinsiyetiyle ilgili yorum yapan kadınlar DM'den ona yürüyorlardı" itirafında bulundu.

Sevda Demirel kendisini trans bireylere benzetenlere de yanıt vererek "Ben kadınım. O zaman Hatice de uzun ve trans" dedi.

Bir dönemin fenomen moda yarışması İşte Benim Stilim ile üne kavuşan yarışmacı Neslihan Doğrusöz 2019 yılında cinsiyet değiştirmek için ameliyat masasına yatmıştı. Neslihan Doğrusöz, erkek olduktan sonra Doruk Doğrusöz adını almıştı. Doğrusöz yaptığı bir açıklamada “Erkek olduğumu çocukken anladım. 5 yaşımda dedemin tıraş takımları ile oynar, yüzüme köpük sürerdim" ifadelerini kullanmıştı.

Sevda Demirel'den aşk itirafı! Cinsiyet değiştirip erkek olan Neslihan Doğrusöz ile neden ayrıldı? - Resim : 2

 

Sevda Demirel'den aşk itirafı! Cinsiyet değiştirip erkek olan Neslihan Doğrusöz ile neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Sevda Demirel Doruk Doğrusöz Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirme
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.