Serkay Tütüncü ve Burcu Özerk sevgili mi? Partide öpüştükleri iddia edilmişti... İlk açıklama geldi!

Ünlü oyuncu Serkay Tütüncü ve eski rol arkadaşı Burcu Özberk'in gittikleri bir partide öpüştükleri iddia edilmişti... Geçtiğimiz gün Cihangir'de görüntülenen Tütüncü aşk iddialarına ilk kez yanıt verdi...

Oyuncu Serkay Tütüncü, geçtiğimiz akşam Cihangir'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden yakışıklı oyuncu, yarı çıplak fotoğrafını paylaşıp hemen silmesi ve Burcu Özberk'le çıkan aşk iddiasına da açıklık getirdi.

TAŞINDI

6 senedir Cihangir'de oturan oyuncu, Moda'ya taşındığını söyleyerek "6-7 senedir Cihangir'de oturuyordum. Artık Moda'ya taşındım. Cihangir'in kaosundan yoruldum, burası çok kalabalık o yüzden Moda'ya taşındım." dedi.

Serkay Tütüncü ve Burcu Özerk sevgili mi? Partide öpüştükleri iddia edilmişti... İlk açıklama geldi!

"ÇOK YAKIN ARKADAŞIZ"

Geçtiğimiz haftalarda bir partide meslektaşı Burcu Özberk ile yakınlaşmasına da değinen Serkay Tütüncü, "Bu soruyu iyi ki sordunuz. Burcu ile çok yakınız ama sadece arkadaşız. Ortak arkadaşlarımızla bir partide eğlendik" diyerek aşk iddiasını yalanladı.

Serkay Tütüncü ve Burcu Özerk sevgili mi? Partide öpüştükleri iddia edilmişti... İlk açıklama geldi! ile ilgili etiketler serkay tütüncü Burcu Özerk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.