Serengil ve İpek'in barışma sözleşmelerinde hangi maddeler var?

Seren Serengil ile Yaşar İpek barıştı. Çiftin ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Avukatları aracılığıyla hazırladıkları protokolde birbirlerine koydukları yasakları canlı yayında sıraladılar. Çiftin hayranları ise bu sözleşmesi hakkında detayları merak ediyor. Seren Serengil ve Yaşar İpek'in ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Seren Serengil Yaşar İpek sözleşmesini haberimizde bulabilirsiniz.

Seren Serengil Yaşar İpek sözleşmesi... Vatandaşlarımızın merak ettiği soruların cevapların detaylarını derledik. Çiftin ayrıldığı haberi ise magazin gündemine bomba gibi oturdu. Serengil ise yaptığı açıklamada buluşacaklarını ve ilişki sözleşmesi yapacaklarını, birbirlerinin yapmak istemedikleri şeyleri bir kağıda yazıp imza atacaklarını söyleyip "Eğer anlaşabilirsek barışacağız" demişti. Seren Serengil Yaşar İpek sözleşmesini haberimizde bulabilirsiniz.

Seren_Serengil_Yasar_Ipek_sozlesme_Hangi_maddeler_varsfa

BARIŞMAK İÇİN SÖZLEŞME YAPTILAR

Seren Serengil ve Yaşar İpek'in ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Duymayan Kalmasın programında Cengiz Semercioğlu, partneri Seren Serengil'e son durumu sormuştu.

Serengil ise yaptığı açıklamada buluşacaklarını ve ilişki sözleşmesi yapacaklarını, birbirlerinin yapmak istemedikleri şeyleri bir kağıda yazıp imza atacaklarını söyleyip "Eğer anlaşabilirsek barışacağız" demişti.

ŞARTLARINI SIRALADILAR

Seren Serengil ile Yaşar İpek'in barışma şartları ortaya çıktı. İşte şartlar;

Seren Serengil'in şartları;

- Konu ne olursa olsun herhangi bir anlaşmazlıkta ve tartışmada evden eşyaları alıp gitmek yok. Yan oda olabilir, salon olabilir.

- Aramızda olup biteni aile fertlerine, sosyal medyada ve diğer mecralarda anlatmak yok.

- Haftada 1 gün erkek arkadaşlarıyla yemeğe gidebilir. Mekan bildirmek kaydıyla masada başkalarının kız arkadaşları olmayacak.

- Birbirinin telefonunu karıştırmak yok. İstendiği an bakılabilir.

- Bir ay içinde bekar evi kapatılacak.

- Aldatmak asla yok. Sevgi bittiğinde gitmek isteyen söyleyecek. Bir başka kadınla mesajlaşmak, görüşmek, yemek yemek de bunun içine giriyor.

- Sevgimiz sorgulanmayacak. Sosyal medyada paylaştığım şarkıları takmayacak. Dinlediğim şarkılara karışmayacak. 1 Haziran 2018 tarihinde müzik paylaşımına başlanacak.

seren_serengil_yasar_ipek_sozlesme

Yaşar İpek'in şartları;

- Geçmiş hayattaki teyze, abla, amca yok cenazeye bile gidilmeyecek.

- Kız kıza tatil yok.

- Kız kıza gece kulübü yok.

- Her ne olursa olsun yalan yok.

- Dışarıda kalmak yok.

- Haftada 1 arkadaş grubu ile akşam yemeği olabilir.

- Benle yaşlanacaksın.

- Telefon şifreleri bilmek yok ama istenirse beraber bakılacak.

- İstendiği an taraflar birbirlerini görüntülü olarak arayabilecek.

"ŞİMDİ ESKİ SEVGİLİSİNİN ANNESİNDEN VAZGEÇEMİYOR"

Şarkıcı Yaşar İpek, POSTA'dan Oya Çınar'a verdiği röportajda, 'Eski çöplüğünde gezen biriyle ne kadar mutlu olabilirsin? Geçmişte sevdiği adam için annesinden vazgeçen kadın, şimdi eski sevgilisinin annesinden vazgeçemiyor' açıklamasında bulunmuştu.

YAŞAR İPEK KİMDİR?

Yaşar İpek, 1980 yılında dünyaya geldi. Aslen Diyarbakırlı olan Yaşar İpek, 5 yaşında ailesi ile birlikte İstanbul’a göç etti. 1986 yılında Öksüzler, 1988 yılında Acı ve yine aynı yıl Es Deli Rüzgar isimli sinema filmlerinde rol aldı. Rol aldığı filmlerde Emrah’ın küçüklük karakterini canlandırdı. Aşkım, Okul Bitince, Yanlışa Af Yok, Arada Bir, Kapı Zili, Sus ve Allah Var isimli albümleri müzik piyasasındaki yerini aldı.

SEREN SERENGİL KİMDİR?

Seren Serengil, 6 Nisan 1971’de Şişli, İstanbul’da doğmuştur. Şarkıcı ve oyunculuk yapmaktadır. Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Öztürk Serengil’in kızıdır.

Serengil, 6 Nisan 1971 tarihinde İstanbul Amerikan Hastanesi’nde doğdu. Seren Serengil, ilk olarak 1977 yılında “Sarhoş” filminde çocuk oyuncu olarak babası Öztürk Serengil ile birlikte oynadı. Aynı yıl babası ile birlikte Gar Gazinosu’nda sahne aldı. Profesyonel sahne kariyerine ise, 16 yaşında Fahrettin Aslan tarafından görevlendirildiği Maksim Kumarhanesi’nde başladı ve en genç kadın assolist oldu. Profesyonel oyunculuk kariyerine başladığı 1990 yılında, Mehmet Aslantuğ ile rol aldığı Başka Olur Ağaların Düğünü dizisinin yanı sıra Hakan Ural ile birlikte rol aldığı Alev Gibi Bir Kız filmiyle çıkış yaptı.

Serengil’in ilk albümü “Ayrıldık” 1991’de piyasaya çıktı ve ana teklisi “Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor” ile büyük bir başarı yakaladı. O zamandan beri üç albüm ve bir tekli çıkarmıştır. En popüler albümü olan “Bu Gecenin Hatırına”, yalnızca bir klip ile 170000 adet kopya sattı ve popülaritesini büyük ölçüde arttırdı. Serengil, klasik piyano çalmakta olup ve 2006 yılında “Dost Bile Kalamadık” ve “İnsan Severse Özler”, “Sen Şansını Kaybettin” ve “Sessiz Telefon” gibi şarkılar da dahil olmak üzere bazı şarkılarını kendi yazıp besteledi. Müzik kariyeri boyunca İbrahim Tatlıses, Emrah, Selami Şahin, Soner Sarıkabadayı ve Serdar Ortaç gibi isimlerle çalıştı.

TELEVİZYONDA YAYINLANAN PROGRAMLARI

Seren Serengil Show (TGRT)

Bu Gecenin Hatrına Show (TGRT)

Yeniden Başlayalım (Barışalım) (StarMax)

Uçankuş 4×4 (Show TV)

Seren Serengil İle Evlenir Misin? (2011) (Show TV)

Yalnızlar Kulübü (2011) (Beyaz TV)

Kim Ne Derse Desin (2014) (Cine5)

Duymayan Kalmasın (2016) (Star TV)

DİSKOGRAFİ

Ayrıldık (1991)

Alıştım Sana Birtanem (1994)

Bana Yasak (1996)

Bu Gecenin Hatırına (1998)

Dost Bile Kalamadık (tekli) (2006)

Ben Adamı Ayrılırken Tanırım (2011)

YER ALDIĞI FİLMLER

Sarhoş (1977)

Alev Gibi Bir Kız (1990)

Başka Olur Ağaların Düğünü (1990)

Yasak Sokaklar (1993)

Belalım Benim (1999)

Şükran Büfe (2000)

Şaşkın Assolist (2005)

Serengil ve İpek'in barışma sözleşmelerinde hangi maddeler var? ile ilgili etiketler Seren Serengil Yaşar İpek Sözleşme barışmak için sözleşme
GÜNÜN VİDEOSU

İran’da yas günü! Reisi için cenaze töreni düzenleniyor.... İşte ilk görüntüler!

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan için Tebriz'de cenaze töreni başladı.