Seren Serengil’in sevgilisi Özay Bakır Derya Şensoy tarafından kullanıldı mı?Özay Bakır kimdir?

Duymayan Kalmasın programının sunucularından Seren Serengil, sevgilisi Özay Bakır’ın Derya Şensoy tarafından kullanıldığını iddia etti. Yaşanılanlar sonrasında sevgilisiyle arasında bir problem olmadığını ifade eden Serengil Serengil’in sevgilisi 'Özay Bakır kimdir, kaç yaşında?’ soruları sorulmaya başlandı.

Serengil, o gece yaşananları şöyle anlatmıştı:

“Derya, Özay’ın Bodrum’da sahne aldığı mekana gitmiş.Özay bana o gece yaşananları anlattı. Çok alkollü olan Derya, sahneye çıkarak şarkı söylemek istemiş. Özay, ben davet etmedim kendisi sahneye çıkıp şarkı söylemek istedi dedi. Şensoy, elinde mikrofonsuz alkolünde etkisiyle kendi kendine şarkılar söylüyor. Derya, bu arada sahnedeki görüntülerini videoya çektirtiyor. Sonra bu video ve görüntüleri Instagram hesabından storye koyuyor. Benim düşündüğüm şey Derya, Sarp Levendoğlu’nu kıskandırmak için Özay’ı kullandı. Zaten paylaşımların ardından Sarp, mekana gelmiş ve Derya’yı alarak Datça’ya gitmişler. Derya amacına ulaştıktan sonra mekandaki paylaşımları sosyal medya hesabından kaldırmış”

ÖZAY BAKIR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Son günlerde Derya Şensoy ile çekildiği video ve Seren Serengil ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen Özay Bakır, 3 Haziran 1980 tarihin de doğdu. Çeşitli mekanlarda sahne alan genç şarkıcı, 2013 yılında yapmış olduğu kalp isimli single ile müzik piyasasına giriş yaptı. Son olarak “toz duman” isimli bir albüm çıkaran Özay Bakır, 1971 doğumlu sevgilisi Seren Serengil kadar olmasa da sosyal medyayı kullanıyor.

derya_2

Seren Serengil’in sevgilisi Özay Bakır Derya Şensoy tarafından kullanıldı mı?Özay Bakır kimdir? ile ilgili etiketler ozaybakır serenserengil
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.