Seren Serengil'den 'aldatma' çıkışı! Bu sözleri sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'ya gönderme mi?

51 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. ''Aldatılırsam iş çığrından çıkar'' şeklinde bir mesaj yayınlayan Serengil'in 'aldatma' çıkışı kafaları karıştırdı. Seren Serengil'in bu sözleri bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'ya gönderme olarak yorumlandı.

Seren Serengil, aktif olarak kullandığı ve 1.8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Rahatsızlığı nedeniyle sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programında bir süredir yer almayan Serengil, 'aldatma' çıkışıyla kafaları karıştırdı.

Seren Serengil Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi: ''🤔Dediler senin ki buldu bi başkasını unuttu seni o saniyede!!! 🤔İçime bi kurt düştü mü düştü dua et uydurmuş olsunlar..😔 İyiyim hoşum ama aldatılırsam çıkar o zaman iş çığrından!!!!😤😤😤
Yeri göğü inletirim dilerim ki namımı duymuş olsunlar😖😖 #valla''

Seren Serengil'den 'aldatma' çıkışı! Bu sözleri sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'ya gönderme mi?

Seren Serengil'in bu sözleri sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'ya gönderme olarak yorumlandı. Ünlü şarkıcının bu paylaşımı akıllara Cem Belevi - İrem Derici aşkını getirdi.

Uzun bir süredir Mustafa Rahman Tohma ile birliktelik yaşayan Seren Serengil, sevgilisinden evlenme teklifi aldığını duyurmuştu: "İlk defa ezber bozdum. Sevgili olmadan, eli elime bile değmeden evlenme teklifine evet dedim. Anlayışı seçeceksin, aşk sonradan da gelir ama aşkı doğru seçemediğinde hem aşktan hem huzurdan oluyorsun. Bana artık huzur anlayış iyi niyet arkadaşlık lazım. Aşkta gelirse başımın üstünde yeri olsun. Bu sefer ezber bozdum en yakın arkadaşıma evet dedim"

Seren Serengil'den 'aldatma' çıkışı! Bu sözleri sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'ya gönderme mi?


SEREN SERENGİL'İN ESKİ EŞLERİ

Mustafa Rahman Tohma'dan evlilik teklifi alan Seren Serengil bugüne kadar 4 evlilik yaptı: Yaşar İpek (2018–2020), Musa Aytun (2006–2010), Cengiz İmren (2002–2005), Ozan Kaçmaz (2000–2002)

 

 

Seren Serengil'den 'aldatma' çıkışı! Bu sözleri sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'ya gönderme mi? ile ilgili etiketler Seren Serengil Cem Belevi İrem Derici Sosyal Medya Mustafa Rahman Tohma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.