Serçenin Gözyaşı filminin konusu ne, nerede çekildi? Serçenin Gözyaşı oyuncuları kimler?

Türk sinemasının son yıllardaki dikkat çeken yapımlarından biri olarak göze çarpan "Serçenin Gözyaşı" filmi, kadına şiddet ve toplumsal cinsiyet eşitsizliği konularına büyük bir prodüksiyonla yaklaşıyor. Bu çerçevede seyirciler ve meraklıları Serçenin Gözyaşı'nın konusu ve oyuncuları gibi detayları merak ediyor. Peki, Serçenin Gözyaşı konusu ne? Serçenin Gözyaşı oyuncuları kimler? Serçenin Gözyaşı nerede çekildi? İşte film hakkında merak edilenler...

"Serçenin Gözyaşı," sadece bir sinema yapımı olmanın ötesinde, kadına şiddet ve toplumsal cinsiyet eşitsizliği gibi önemli konulara dikkat çekmeyi amaçlıyor. Filmin psikolojik danışmanlığı ise Uzman Psikolog Yelda Başaran tarafından sağlandı. Yeni çıkacak filmin konusu ve oyuncularının kimler olduğu merak edilmeye başlandı. Peki, Serçenin Gözyaşı konusu ne? Serçenin Gözyaşı oyuncuları kimler? Serçenin Gözyaşı nerede çekildi? Detaylar haberimizde...

Serçenin Gözyaşı filminin konusu ne, nerede çekildi? Serçenin Gözyaşı oyuncuları kimler?

Serçenin Gözyaşı filminin konusu ne?

"Serçenin Gözyaşı," kadına yönelik şiddetin, tacizin, önyargıların ve toplum dışına itmenin kadınların hayatlarına nasıl zarar verdiğini anlatan etkileyici bir hikayeyi işliyor. Baş karakter Emine, kocası Mesut tarafından şiddete maruz kalan ve bir gece yaşadığı dehşet verici bir olay sonucunda hayatı alt üst olan bir kadındır. Kocasının şiddetine karşı direnmeye çalışırken onu yaralayan Emine'nin avukatlığını, kadınların davalarına önem veren ve bu alandaki başarılı projeleriyle tanınmış olan Ayten Çetiner üstlenir. Bu bağlantı, geçmiş ve gelecek arasında bir ayna görevi görerek önemli bir temas sunar.

Serçenin Gözyaşı filminin yönetmeni kim?

Film, ödüllü yönetmen Aysun Akyüz Mehdiabbas tarafından yönetiliyor. Aysun Akyüz Mehdiabbas'ın yetenekleriyle birleşen film, kadın oyuncuların yanı sıra Zeynep Alasya tarafından hazırlanan müziklerle de öne çıkıyor. Ayrıca, filmde kamera arkasında yer alan onlarca kadın çalışanın işbirliği, Türk Sinema Tarihi'nde önemli bir kilometre taşı oluşturacak.

Serçenin Gözyaşı oyuncuları kimler?

  • Ezgi Şenler
  • Tamer Karadağlı
  • Uğur Güneş
  • Yeşim Salkım
  • Bilge Şen
  • Soydan Soydaş
  • Kubilay Penbeklioğlu
  • Ahmet Sarsılmaz
  • Yağızkan Dikmen
  • Evren Erler

 

Serçenin Gözyaşı nerede çekildi?

Film, Çanakkale ve İstanbul gibi muhteşem mekanlarda çekildi ve müzikler, usta aktör Zeki Alasya'nın müzisyen kızı Zeynep Alasya tarafından bestelendi. Bu müzikler, sanat dünyasının tanıdık bir ismi tarafından oluşturuldu ve filme önemli bir atmosfer kattı.

Serçenin Gözyaşı ne zaman vizyona girecek?

"Serçenin Gözyaşı," 20 Ekim 2023'te sinemalarda seyirciyle buluşacak ve kadına yönelik şiddetle mücadelede önemli bir ses olmayı hedefliyor.

Serçenin Gözyaşı filminin konusu ne, nerede çekildi? Serçenin Gözyaşı oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler Tamer Karadağlı kadına şiddet film
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.