Serbest piyasada gram altın zirveye çıktı! İşte Kapalıçarşı'da 25 Mart çeyrek altının yeni fiyatı!

Haftanın son iş günü olan Cuma akşamında Borsa İstanbul’un da kapanmasıyla altın fiyatları son 1 ayın zirvesine çıktı. Serbest piyasada gram altın 933 TL, çeyrek altın ise 1536 TL’den işlem gördü. İşte, Kapalıçarşı’da 25 Mart güncel altın fiyatları…

Borsa İstanbul’un kapanmasıyla altın fiyatları, yatırımcılar tarafından merak edildi. Ukrayna Rusya savaşında 1 aylık kısım geride kalırken altın fiyatları yeniden tırmanışa geçti. 2021 yılının Aralık ayındaki fiyatlara yakın bir konuma gelen rakamlar yatırımcıları heyecanlandırdı.

25 Mart Cuma akşamında serbest piyasada gram altın 933 TL, çeyrek altın 1536 TL, yarım altın 3076 TL, tam altın 6125 TL ve Cumhuriyet altını da 6273 TL’den işlem gördü.

Serbest piyasada gram altın zirveye çıktı! İşte Kapalıçarşı'da 25 Mart çeyrek altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 25 Mart Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 933 TL
Çeyrek altın: 1536 TL
Yarım altın: 3076 TL
Tam altın: 6125 TL
Cumhuriyet altını: 6273 TL

 

Serbest piyasada gram altın zirveye çıktı! İşte Kapalıçarşı'da 25 Mart çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Borsa İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.