Serbest piyasada gram altın zirveden çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 15 Mart gram altının yeni fiyatı!

Ukrayna’daki savaşta yaşanan yeni gelişmeler ve FED’in faiz arttıracağına ilişkin yeni bilgilerle birlikte altın fiyatları sert bir şekilde çakıldı. Salı sabahında serbest piyasada gram altın 921 TL, çeyrek altın ise 1481 TL’den işlem gördü. İşte, Kapalıçarşı’da 15 Mart güncel altın fiyatları…

Ukrayna’da savaş devam ederken ve bununla birlikte de FED’in faiz arttıracağına dair yeni bilgilerle altın fiyatlarında yeni haftanın ikinci gününde düşüş yaşandı. Küresel ekonominin etkileriyle beraber piyasalar aşağı yönlü giderken yeni tedbirlerin alınacağı da kaydedildi.

15 Mart Salı sabahında serbest piyasada gram altın 921 TL, çeyrek altın 1481 TL, yarım altın 2963 TL, tam altın 5923 TL ve Cumhuriyet altını da 6094 TL’den işlem gördü.

Serbest piyasada gram altın zirveden çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 15 Mart gram altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 15 Mart Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 921 TL
Çeyrek altın: 1481 TL
Yarım altın: 2963 TL
Tam altın: 5923 TL
Cumhuriyet altını: 6094 TL

Serbest piyasada gram altın zirveden çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 15 Mart gram altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.