Şenol Güneş ile yolların ayrılması sonrası flaş iddia: Milli takımın başına Okan Buruk mu geçecek?

A Milli Takım'da Şenol Güneş döneminin sona ermesi sonrası dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Yeni teknik direktör adaylarından biri olduğu Okan Buruk ile TFF'nin büyük oranda anlaştığı öğrenildi. Ancak konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

A Milli Takım'da Şenol Güneş döneminin sona ermesi ile birlikte yeni teknik adamın kim olacağı merak konusu oldu. Şenol Güneş ile yılların ayrılması sonrası yeni teknik adam için hemen çalışmaya başlayan TFF'nin adayları arasında Okan Buruk, Aykut Kocaman, Mustafa Denizli ve Samet Aybaba gibi isimlerin olduğu belirtiliyordu.

OKAN BURUK İLE ANLAŞMA SAĞLANDI İDDİASI

NTV Spor'un haberine göre, A Milli Takım’da Okan Buruk dönemi başlıyor. Türkiye Futbol Federasyonu 47 yaşındaki teknik adamla büyük oranda anlaşmaya varıldı.

LÖW TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ

Öte yandan Almaya Milli Takımı ile yollarını Temmuz ayında ayıran 61 yaşındaki çalıştırıcı ile yapılan ilk görüşme olumsuz sonuçlandı.

Löw 15 yıl süren Almanya Milli takımı teknik direktörlüğü sonrası bir süre takım çalıştırmak istemediğini federasyon yetkililerine iletti.

Şenol Güneş ile yolların ayrılması sonrası flaş iddia: Milli takımın başına Okan Buruk mu geçecek? ile ilgili etiketler Milli Takım Şenol Güneş Okan Buruk TFF teknik direktör anlaşma
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.