Senden Daha Güzel Oyuncuları... Senden Daha Güzel Dizisi Konusu Nedir, nerede çekiliyor?

Senden Daha Güzel dizisi sıradışı hikayesiyle 7 Haziran akşamı FOX TV'de başkıyor. Yaz Sezonu İçin Hazırlanan Senden Daha Güzel kış mevsiminde de devam edecek gibi duruyor. Zira güçlü oyuncu kadrosuyla nefes kesici anlara Sahne Olacak Senden Daha Güzel Dizisi Konusu Nedir, nerede çekiliyor? İşte Senden Daha Güzel oyuncuları...

Senden Daha Güzel Oyuncuları... Cemre Baysel ve Burak Çelik'in Müthiş uyumuyla bu yaza damga vurcak Senden Daha Güzel dizisi Fox Tv'nin iddialı dizileri arasında yer alıyor. Aslında Gülümse Kaderine ile bu yazı geçirme niyetinde olan kanal dizinin Erken Finalil Yapmasıyla rotayı Senden Daha Güzel dizisine çevirdi.

Senden Daha Güzel konusu ile de dikkat çekiyor. Baht Oyunu dizisiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Cemre Baysel Senden Daha Güzel dizisinde Antepli geleneksel bir kadın doktoru canlandırıyor.

Gold Film yapımcılığında ekrana gelecek olan Senden Daha Güzel dizisi oyuncuları da dikkat çekiyor. Romantik komedi türünde olacak dizinin yönetmenliğini Deniz Koloş yapıyor.

Senden Daha Güzel Oyuncuları... Senden Daha Güzel Dizisi Konusu Nedir, nerede çekiliyor?

SENDEN DAHA GÜZEL OYUNCULARI

Cemre Baysel
Burak Çelik
Cem Kurtoğlu
Ebru Cündübeyoğlu
Sevinç Erbulak
Berat Yenilmez
Ozan Kaya Oktu
Beril Kolcu
Merve Şen
Bahar Süer
Yunus Eski
Tuğçe Kumral
Anıl Çelik
Mehmet Cihan Ercan
Aziz Caner İnan
Sena Çakır
Gözde Kaya

Senden Daha Güzel Nerede çekiliyor?

Senden Daha Güzel dizisinin çekimleri İstanbul ve Gaziantep'te yapılıyor.

Senden Daha Güzel Oyuncuları... Senden Daha Güzel Dizisi Konusu Nedir, nerede çekiliyor? ile ilgili etiketler senden daha güzel oyuncuları senden daha güzel konusu senden daha güzel nerede çekiliyor cemre baysel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.