Sen Çal Kapımı Yeni Sezonunda Sürpriz Gelişme! Eda ile Serkan Çiftinden Bebek Müjdesi!

Sen Çal Kapımı dizisinde 2. yeni sezon başlıyor. İlk sezonun sonrasında reytingleri düşen Sen Çal Kapımı yeni sezonda muhteşemler gelişmeler izleyenleri bekliyor. Eda ile Serkan çiftinden izleyenlere bebek müjdesi geliyor.

Yeni sezona az bir zaman kala Sen Çal Kapımı ile ilgili yeni gelişmeler izleyenler tarafından yakından takip ediliyor. 9 Haziran akşamında yeni sezonu ile izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Sen çal Kapımı dizisinde bütün hikaye baştan sona değişiyor ve zaman aşımı yaşanıyor.

Yeni sezonda işler sarpa sararken Eda ile Serkan çifti izleyenleri oldukça sevindiren bir haberin altına imzasını atıyor. Tam 5 yıllık bir zaman atlaması ile Sen Çal Kapımı izleyenlerini büyük sürprizler bekliyor.

Sen Çal Kapımı Dizisinde Şok Eden Ayrılık

Serkan ve Eda çifti yeni sezonda Serkan’ın kanser tedavisi için zor günler yaşar. Oldukça fazla bir şekilde hastalık takıntısı yaşayan Serkan, bunu atlattıktan hemen sonra bambaşka bir insana dönüşür. Ve başlanma korkusu geçiren Serkan bir kez daha sevdiği kadın Eda’ya çok istemediğini söyler.

Sen Çal Kapımı Yeni Sezonunda Sürpriz Gelişme! Eda ile Serkan Çiftinden Bebek Müjdesi!

Evlilik tarihini de sürekli olarak ertelemek durumunda kalan Serkan kendisini tamamen işine verir. Ancak bu esnada Eda ile de arası açılır ve sonunda ayrılmaya karar verirler. Yıllar sonra karşılaştıklarında ise ikisini de büyük bir sürpriz beklemektedir.

Sen Çal Kapımı dizisinin yayınlanacağı gün olan 9 Haziran Çarşamba akşamında Show TV ekranlarının yeni dizisi Cam Tavanlar’da ilk bölümü ile izleyenleri ile buluşuyor. Bakalım izleyenler şimdiden bu iki diziden hangisini tercih edecek?

Sen Çal Kapımı Yeni Sezonunda Sürpriz Gelişme! Eda ile Serkan Çiftinden Bebek Müjdesi! ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.