Sen Çal Kapımı Ekranda Yokken Sosyal Medyada En Popüler Dizi Çiftleri Bakın Kimler Oldu! İşte Sürpriz İsimler!

Her hafta yeni bölümle yayınlanan dizilerin durumu gözden geçirildiğinde reytinglerde olan sıralaması ortaya çıkıyor. Düşük reytingler alan dizler final yapma zorunda kalıyor. Yüksek olanlar etkilenmeden yoluna devam ediyor. Son zamanlarda sosyal medyanın diziler üzerinde etkisi büyük olabiliyor.

Her hafta yeni bölümle yayınlanan dizilerin durumu gözden geçirildiğinde reytinglerde olan sıralaması ortaya çıkıyor. Düşük reytingler alan dizler final yapma zorunda kalıyor. Yüksek olanlar etkilenmeden yoluna devam ediyor. Son zamanlarda sosyal medyanın diziler üzerinde etkisi büyük olabiliyor.

Sen Çal Kapımı Ekranda Yokken Sosyal Medyada En Popüler Dizi Çiftleri Bakın Kimler Oldu! İşte Sürpriz İsimler!

Bazı diziler ekranlarda devam ederken reyting istenen seviyede olmasa da sosyal medya desteği ile devamlılığını sürdürüyor. Sosyal medya etkileşimi sebebi ile çok yorum yapılıyor yurt dışında Fox TV'de geçtiğimiz yaz ekranlarda olan başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin oynadığı dizi Sen Çal Kapımı reytingleri ilk başlarda iyi durumda seyrederken son zamanda düşüş yaşadı.

Sen Çal Kapımı Reytingleri Neden Düştü

 

Cumartesi akşamına geçirilen dizide istenilen sonuç elde edilmedi. Reyting durumu iyi olmayan diziyi kanalın bitirme gibi bir düşüncesi yok. Bunun aksine bir veya iki ay sonra tekrar yaz döneminde ekrana getirmeyi planlıyor.

Sen Çal Kapımı Ekranda Yokken Sosyal Medyada En Popüler Dizi Çiftleri Bakın Kimler Oldu! İşte Sürpriz İsimler! - Resim : 2

Bunun en büyük nedeni ise Hande Erçel ile Kerem Bürsin çifti olarak çok beğeni alması. Sosyal medyada sürekli ikili konuşulur durumda. Sosyal medya gündeminden neredeyse hiç düşmediler. Dizi yorum ve paylaşım olarak oldukça çok konuşuldu.

Sen Çal Kapımı Yurt Dışında

 

Dizinin İtalya ve Sırbistan' a satılmasının en büyük nedeni sosyal medyada yoğun alaka görmesi oldu. Buda demek oluyor ki diziler üzerinde reytinglerin inmesi ve çıkmasına sosyal medya etkisinin önemli yer kaplaması. Sosyal medya ölçüm servislerinden biri olan Somera, 5-12 Mayıs haftalarında en güzel dizi ve en yakışan çift olarak Kerem Bürsin ile Hande Erçel çifti olarak gösterildi.

Sen Çal Kapımı Ekranda Yokken Sosyal Medyada En Popüler Dizi Çiftleri Bakın Kimler Oldu! İşte Sürpriz İsimler! - Resim : 3

Şimdilerde ise en çok konuşulan dizi ve en uyumlu çift olarak Maraşlı'nın Mahur ve Celal'i oldu. Sen Çal Kapımı yerini Maraşlı'ya bıraktı. İki dizi arasında rekabet kaçınılmaz oldu.

Sen Çal Kapımı Ekranda Yokken Sosyal Medyada En Popüler Dizi Çiftleri Bakın Kimler Oldu! İşte Sürpriz İsimler! ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.