Sen Çal Kapımı 7. bölüm fragmanı! Eda Serkan'a aşık mı?

Sen Çal Kapımı 7. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Sen Çal Kapımı 7. Yeni bölüm fragmanında Ceren’in Eda’ya sorduğu soru olay oldu. Eda Serkan'a aşık mı? İşte detaylar…

Sen Çal Kapımı 7. bölümünde Serkan ile Eda arasındaki aşk kıvılcımları bir kez daha gün yüzüne çıkıyor. Bu hafta 7. Bölümü ile tekrardan izleyenleri ile buluşacak olan Sen Çal Kapımı’da Ceren’in Eda’ya sorduğu ‘Serkan’a aşık olabilir misin?’ çok fazla merak uyandırdı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan yaz ayının en çok tutan dizilerinden Sel Çal Kapımı’da 7. Bölüm için geri sayım başladı. Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinde yine birbirinden heyecanlı anlar yaşanacak. Serkan ile Eda arasında yaşanan yakınlaşma sonrasında aşk kıvılcımları piyasaya çıkacak.

Yaz ayının başında başlayan ancak izleyenler tarafından sıkı takip edilen Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonda da devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu haftaki 7. Bölümde Eda’nın Serkan’ı anlatırken sarf ettiği sözler Ceren’in dikkatinden kaçmıyor. Ve Ceren sonunda dayanamayarak Eda’ya ‘Serkan’a aşık olabilir misin?’ sorusunu yöneltiyor.

Sen Çal Kapımı 7. bölüm fragmanı! Eda Serkan'a aşık mı?

EDA SERKAN’A AŞIK MI?

Serkan, Eda’ya ilk kez içini açtı, çok özel bir sırrını paylaştı onunla… Eda, paylaştıkları anın büyüsüne kapılmış eve döndüğünde Ayfer, Eda’nın mutlulukla parlayan gözlerini fark eder hemen. Eda gerçekten aşık mıdır yoksa? Eda, Serkan’ın büyüsüne kapılmaktan çok korkuyor… Ama Serkan’dan uzak durmak o kadar zor ki. Ertesi gün Serkan’ın doğum günü…

Ama tabii ki Serkan Bolat doğum günü kutlamaktan nefret ediyor. Üstelik söylentiye göre doğum günlerini Selin’le geçiriyormuş. Bu sene de öyle olacak. Üstelik bir de Selin'e Serkan adına elleriyle çiçek hazırlamak zorunda kalıyor Eda, hem de notu da kendisi yazarak. Selin'in de kafası karışmaya başlıyor. Peki bu durum Serkan ve Eda’yı nasıl etkileyecek?

 

Sen Çal Kapımı 7. bölüm fragmanı! Eda Serkan'a aşık mı? ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı 7. bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.