Sen Çal Kapımı 4. bölüm fragmanı! Sen Çal Kapımı 3. son bölüm izle

Sen Çal Kapımı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Çal Kapımı 3. son bölüm izle linki full tek parça halinde FOX TV'de.

Sen Çal Kapımı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Çal Kapımı 3. son bölüm izle linki full tek parça halinde FOX TV'de.

Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi 3. son bölüm ile 22 Temmuz 2020 Çarşamba akşamında medya FOX TV ekranlarında yayınlandı.

Eda ile Serkan Bolat sonunda nişanlanır. Bu haber ile beraber sosyete dünyasında adeta yer yerinden oynar. Herkes bir an önce Eda’nın kim olduğunu araştırmaya başlarken ilginç anlar yaşanır. Bu gösterişli ve yalan dünyanın içinde Eda tek başına kalır.

Serkan sadece kendisini işine vermiştir. Kaan ise şimdiden yeni sinsilik planları yapar. Eda üzerine gelenlerden bunalırken Serkan az da olsa ona yardımcı olmaya çalışacaktır. Ancak sanırım bazı hatalar yaparak Eda’nın kalbini de kıracaktır.

SEN ÇAL KAPIMI 3. BÖLÜM İZLE

Sen Çal Kapımı 4. bölüm fragmanı! Sen Çal Kapımı 3. son bölüm izle ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı son bölüm izle Sen Çal Kapımı fragman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.