Sen Anlat Karadeniz 51. bölüm fragmanı izle! Tahir için karar zamanı!

Sen Anlat Karadeniz 51. bölüm fragmanı izle! Atv ekranlarının merakla takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, 50. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. 1 Mayıs akşamı yayınlanan bölümde; Mustafa gemiyle açıldığını duyan düşmanları ona hain bir tuzak kuruyor. Murat ise abisine kızgınlığı nedeniyle yaptığı hataların farkında değildir.İşte Sen Anlat Karadeniz 51. bölüm fragmanı izle! Tahir için karar zamanı! Merak edilen detaylar haberimizde...

Sen Anlat Karadeniz 51. bölüm fragmanı izle! Murat abisine olan kızgınlığı atlatamıyor ve düşmanlarının eline koz veriyor. Mustafa, Kalelilerin kum araması yapmak için açıldığı denizde geminin batması sonrasında, Asiye büyük üzüntü yaşıyor. Bebeklerini kontrol ettirmek için hastaneye giden Nefes ile Tahir, durumun iyi olduğunu öğrenince büyük mutluluk yaşıyorlar. Atv ekranlarının merakla takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, 50. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. 1 Mayıs akşamı yayınlanan bölümde; Mustafa'nın Karadeniz'e açıldığı geminin batması üzerine Kaleliler yeniden darmadağın oluyor. Vedat'ın bıraktığı sürprizin izleri silinirken, Nefes hamileliğin tadını çıkarmaya başlıyor. İşte Sen Anlat Karadeniz 51. bölüm fragmanı izle! Tahir için karar zamanı! Merak edilen detaylar haberimizde...

Sen Anlat Karadeniz 51. bölüm fragmanı izle! Tahir için karar zamanı!

Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında sizinle paylaşacağız...

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çarşamba akşamı ekrana gelecek yeni bölümde neler olacak merak ediliyor. Fragmanda Mustafa'nın helallik istemesi ve sonrasında Asiye'nin aldığı haber ile yıkılışı dikkatleri çekiyor. Genco'nun Mustafa'ya hazırladığı tuzak onun ölümüne mi neden olacak? Sen Anlat Karadeniz 50. bölümde neler olacak? Yeni bölüm 1 Mayıs Çarşamba günü atv'de!

Vedat'ın gönderdiği videoyu izleyen Nefes ultrasona girer. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenince derin bir nefes alırlar. Şimdi Nefes için vakit hamileliğin tadını çıkarma vaktidir.

Murat, Mustafa'ya olan öfkesiyle yanlış kişilerle yakınlık kurar. Toyluğu ve hırsı yüzünden gözleri körleşen Murat, düşmanın eline tüm hayatını kökünden değiştirmeye yetecek bir koz verdiğinin farkında bile değildir.

Sen Anlat Karadeniz 51. bölüm fragmanı izle! Tahir için karar zamanı! ile ilgili etiketler Sen Anlat Karadeniz ATV