Selma Ergeç 'bakıcı' sorusuna ne yanıt verdi?

Geçtiğimiz sene kızı Maya’yı kucağına alan oyuncu Selma Ergeç, önceki gün Etiler’de bulunan bir eczaneden çıkarken objektiflere takıldı.

Etiler’de görüntülenen Selma Ergeç, aracına yöneldiği sırada ayaküstü soruları cevapladı. Oyuncu, kolundaki çantada kızının eşyaları olduğunu ve taşımakta zorlandığını belirtti. Ergeç, annelikle ilgili; “Annelik iyi gidiyor. Maya'nın sistemine uyum sağladım artık. Onun dışında bir değişiklik olmadı. Bakıcıya da karşı değilim. Destek olması gerektiği zaman olmalı“ şeklinde konuştu.

selma-ergec-192734ED

"KAFAMA YATAN BİR PROJE ARIYORUM"

Öte yandan uzun zamandır ekranlarda görünmeyen oyuncu; ”Projeleri hala okumaya devam ediyorum. Uygun bir şey olursa çalışacağım. Benim hoşuma giden bir şey olunca olacak tabikide” dedi.

Ekranda olmayı özlediğini söyleyen oyuncu, “Projeleri değerlendiriyorum. İnşallah kafama yatan bir şey çıkacak.” diyerek gelen teklifleri ince eleyip sık dokuduğundan bahsetti.

Selma Ergeç 'bakıcı' sorusuna ne yanıt verdi? ile ilgili etiketler Bebek maya kız Selma Ergeç proje bakıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.