Minik Maya'yı sonunda gördük...

Televizyonların sevilen isimlerinden Selma Ergeç, kızı Yasemin ile birlikte ilk kez görüntülendi.

Can Yayınlarının sahibi Can Öz ile geçtiğimiz yıl Almanya'da evlenen Selam Ergeç, ilk kez kızını alışverişe çıkardı.

170620171438197136482

Spor mağazalarına da uğrayan ünlü isim, doğum sonrası fit görüntüsü ile dikkat çekti.

Doğumunun ardından ilk fotoğrafı babası ile yayınlanan Maya'nın yüzünü göstermeyen Ergeç, kısa sürede gözden kayboldu. Güzel oyuncunun, bir süre daha ekranlarda görülmeyeceği düşünülüyor.

SELMA ERGEÇ KİMDİR?

Selma Ergeç, 1978 yılında Türk bir baba ve Alman bir annenin ilk çocuğu olarak Hamm Bockum-Hoevel, Almanya'da dünyaya geldi. Babası Adana'lı bir doktor, annesi ise hemşireydi. 1983'de ailesiyle birlik te Mersin'e daha sonra Ankara'ya taşındı. İlkokul son sınıftayken Almanya'ya dönüş yaptılar. Çok yönlülüğüyle dikkat çeken genç oyuncu eğitimini devam ettirirken bir taraftan Euregio Orchester, Musikschulorchester ve Streichergrupp orkestralarında keman çaldı. Drama, İngiliz Edebiyatı ve güzel sanatlar ağırlıklı dersler alırken, tıp okumaya karar veren Ergeç Almanya'ya döndü ve tıp fakültesine girdi. Okulunu yarıda bırakıp "Böyle Mi Olacaktı" adlı diziyle oyunculuğa başladı. Aynı zamanda mankenlik ve fotomodellik yapmaya başladı. Daha sonra yine Almanya'da psikoloji ve felsefe eğitimi aldı. 2003'de ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu Aliye Uzunatağan'dan oyunculuk dersleri almaya başlayan Ergeç, bir dönem boyunca da Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne misafir öğrenci olarak katıldı. Ayrıca İngiltere'de drama eğitimi aldı. Selma Ergeç Almanca, İngilizce, Fransızca, Latince ve İtalyanca olmak üzere 4 dil bilmektedir.

Minik Maya'yı sonunda gördük... ile ilgili etiketler selmaergeç canöz yaseminöz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.