Selma Biçek kimdir, nereli, kaç yaşında?

'Selma Biçek kimdir?' sorusu bir çok kişi tarafından merak edilen bir konu oldu. Bu çerçevede kullanıcılar arama motorlarında 'Selma Biçek kim?' gibi konu başlıklarını araştırıyor. Peki, Selma Biçek kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi partili? İşte ayrıntılar...

Selma Biçek kimdir? Selma Biçek kaç yaşında? Selma Biçek nereli? Selma Biçek hangi partili? Detaylar haberimizde...

Selma Biçek kimdir, nereli, kaç yaşında?

SELMA BİÇEK KİMDİR?

Selma Biçek, 1965 yılında Türkiye'nin Van şehrinde doğmuş bir bürokrattır. Van'ın Edremit ilçesi ve Van merkezinde geçirdiği çocukluk yıllarının ardından eğitim hayatına Van'da devam etmiştir. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde başarıyla tamamlamış, ardından akademik yolda ilerlemek adına Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Yönetimi Anabilim Dalı'nda yüksek lisans eğitimini başarıyla tamamlamıştır.

Kariyerine 1988 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Van Bölge Müdürlüğü'nde memur olarak başlamıştır. Burada gösterdiği başarılı çalışmalar neticesinde 1993 yılında Şef kadrosuna atanmış ve zaman içerisinde bölge müdürlüğüne vekalet etme sorumluluğunu üstlenmiştir. Daha sonraki yıllarda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın bölge müdürlüklerinin Türkiye İş Kurumu Müdürlüğü ile birleştirilmesi sonucunda, Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nde Şef olarak görev yapmış ve bu görevini büyük bir özveriyle sürdürmüştür.

2015 yılında, Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne İl Müdür Yardımcısı olarak atanmış, bu göreviyle de kentinde sosyal hizmetlerin gelişimine katkı sağlamıştır. 18 Ağustos 2020 tarihinde ise, Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı'na asaleten atanarak bu önemli görevi üstlenmiştir.

Selma Biçek kimdir, nereli, kaç yaşında? ile ilgili etiketler Van
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.