Sekiz aylık bebeğini toprağa vermişti! Acılı baba gözyaşları içinde kızına bu sözlerle veda etti

Eski futbolcu ve TV ünlüsü Ashley Cain ile eşi Safiyya Vorajee, sekiz aylıkken, löseminin nadir rastlanan bir türüne yakalanan ve mücadelesini kaybeden kızları Azaylia'yı yürek burkan bir törenle toprağa verdi. Minik Azaylia, geçtiğimiz hafta Aslan Kral temalı bir törenle son yolculuğuna uğurladı. Cain, kızının cenaze töreninde, gözyaşları içinde yaptığı konuşmayı sosyal medya hesabından yayınladı.

Hayat arkadaşı Safiyya Vorajee ile birlikte birlikte büyük bir heyecanla bekledikleri Azaylia kavuştuktan sekiz ay sonra minik kızlarını toprağa vermek zorunda kalan Ashley Cain, cenaze töreninde gözyaşları içinde yaptığı konuşmayı takipçileriyle paylaştı.

 Acılı baba konuşmasına; "Her zaman biraz ünlü olduğumu düşünürdüm. Fakat Azaylia dünyaya geldi ve beni tamamen değiştirdi" sözleriyle başladı.

Sekiz aylık bebeğini toprağa vermişti! Acılı baba gözyaşları içinde kızına bu sözlerle veda etti

Cain, sözlerine; "Şöyle düşünüyorum: Bir çocuk sahibi olduktan sonra, bir ebeveyn olarak bazı önyargılara sahip olabilirsiniz. Ama sanırım, kendi adıma, sevgilim adına, arkadaşlarım, ailem adına ve bizim hikayemizi takip eden herkes adına kızım Azaylia Diamond'ın öyküsünün özel olduğunu söylemem yanlış olmaz" şeklinde devam etti.

Sekiz aylık bebeğini toprağa vermişti! Acılı baba gözyaşları içinde kızına bu sözlerle veda etti - Resim : 2

"Güzel, güçlü, cesur ve çok ilham verici. Kızım hayatıma girdikten sonra her şey tamamen değişti. O benim hayatımı değiştirdi, hayatımı kurtardı, hayatıma anlam kattı" diyen Ashley Cain, bir bebek sahibi olacağını öğrendiğinde neler hissettiğini ve neler yaptığını anlattı.

Eski futbolcu, "Kardeşimi aradığımı hatırlıyorum. Aslında her iki kardeşimi de aradım. Matty'ye yeniden amca olacağını söyledim. Ve o bana dedi ki" Biliyor musun, sen de". Cain, o anda erkek kardeşinin de yakında bir bebek sahibi olacağını öğrendiğini anlattı. Sonuçta iki kardeşin de birer kız bebekleri dünyaya geldi" ifadelerini kullandı.

Sekiz aylık bebeğini toprağa vermişti! Acılı baba gözyaşları içinde kızına bu sözlerle veda etti - Resim : 3

Konuşması sırasında sık sık gözyaşlarına boğulan Caine, "Bir kız çocuk sahibi olmak, benim için gerçekten olduğum insanı göstermenin bir yoluydu. O bana kendisini sevmem için, kendisini öpmem için, onunla dans etmem için ya da onunla her ne yapmak istiyorsam onu yapmak için izin verdi" diye konuştu.

Sekiz aylık bebeğini toprağa vermişti! Acılı baba gözyaşları içinde kızına bu sözlerle veda etti - Resim : 4

Ashley Cain, küçük kızının löseminin nadir rastlanan saldırgan bir türüne yakalandığını öğrendiğinde hissettiklerini ''Hayatımın bu en yıkıcı haberini duyduğumda ne olduğunu anlamadım. O sırada hala hayatımızın en iyi günlerini yaşıyorduk" şeklinde ifade etti.

''KOKUSUNU ÖZLÜYORUM''

Cain, daha sonra da gözyaşları içinde "Onu öperdim, öperdim, öperdim. Onun saçlarının kokusunu özlüyorum, onun ayaklarını yüzüme koymayı özlüyorum, onunla dans etmeyi özlüyorum. Onunla her gün yaptığımız şeyleri yapmayı..." dedi.

Sekiz aylık bebeğini toprağa vermişti! Acılı baba gözyaşları içinde kızına bu sözlerle veda etti - Resim : 5

''SABAH UYANDIĞINDA ONUN KOCAMAN GÜLÜMSEMESİNİ ÖZLEDİM''

Cain, sekiz aylıkken hayata veda eden kızıyla ilgili olarak en çok özlediği ayrıntıyı da anlattı. Cain, Azaylia'nın tedavisi için hastanede oldukları dönemde çoğu gece onun yanında kaldığını belirtti. Sonrada "Sabah uyandığımda onun kocaman gülümsemesini görmeyi özledim." dedi.

Sekiz aylık bebeğini toprağa vermişti! Acılı baba gözyaşları içinde kızına bu sözlerle veda etti ile ilgili etiketler lösemi cenaze Ashley Cain Safiyya Vorajee cenaze töreni
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.