Şekerpare konusu nedir oyuncuları kimlerdir?

5 Temmuz 2020 Pazar akşamında Show TV ekranlarında yayınlanacak Şekerpare filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırılıyor.

1983 yapımlı Türk komedi filmlerinden birisi olan Şekerpare televizyonlarda eski film kuşağı olarak karşımıza çıkıyor. Atıf Yılmaz yönetmenliğinde ve Yavuz Turgul senaryosu ile yapılan film birçok kişi tarafından sevilerek izlendi. Filmi ilk defa izleyecek olanlar Şekerpare filmi konusu nedir? Şekerpare filmi oyuncularını ve kadrosunu merak ediyor. İşte merak edilenleri derledik.

Başrollerinde İlyas Salman, Şener Şen ve Yaprak Özdemiroğlu gibi ünlü oyuncuları bulunduran Şekerpare filmi 1983 yılından günümüze kadar hala ilgiyle izlenmeye devam ediliyor. Şekerpare filmi türü komedi olmasıyla da izleyenleri kahkahaya boğuyor. Şekerpare filmi konusu hakkında kısaca bilgi hazırladık. Ayrıca Şekerpare filmi oyuncu kadrosunu da haberimizden bulabileceksiniz. İşte ilk defa Şekerpare filmini izleyecek olanlar için bilgiler...

ŞEKERPARE FİLMİ KONUSU

Bir bekçi ve bekçinin evlatlığını evlendirmek için girdiği serüven komedi haline dönüşüyor. Galata'da haraç toplayan bir Ziver komiser. Hurşit ile birlikte bu işi yapmaktadır. Bekçi Cumali dürüst bir insan olduğu için fazla göze batar ve onu İstanbul'a sürgün ederler. Ziver'i de kendi gibi dürüst sanar ama yanıldığının farkına varmaz. Ziver Peyker'i hamile bırakır ve bu olayı örtbas etmek ister. Fakat bunun tek yolu onu evlendirmektir. Cumali ile arasındaki ilişki çok iyi olunca Peyker'i Cumali ile evlendirmek ister. Fakat Cumali'nin geneleve gitmesi yüzünden Ziver'in yapmak istedikleri plan bir anda suya düşer. Bu serüven izleyici karşısına komedi olarak çıkmaktadır.

ŞEKERPARE FİLMİ OYUNCULARI

İlyas Salman: Cumali Malatya
Şener Şen: Serkomser Ziver
Yaprak Özdemiroğlu: Şekerpare
Şevket Altuğ: Hurşit
Berrin Koper: Afet
Ali Taygun: Galatalı
Ayşen Gruda: Peyker
Nazan Ayas: Letafet'in kızlarından biri
Neriman Köksal: Letafet
Macit Koper: Mahkûm
Hakkı Kıvanç: Müstak
Ayben Erman: Dansöz
Serra Yılmaz: Mahmure
Ayten Erman: Hamdune
Hüseyin Kutman: Nazır

Yönetmen: Atıf Yılmaz
Yapımcı: Ertem Eğilmez
Senarist: Yavuz Turgul
Stüdyo: Arzu Film
Cinsi: Sinema filmi
Türü: Güldürü

Şekerpare konusu nedir oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler şekerpare
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.