Şehit Komiser Ali'den Arka Sokaklar Sinyali: Alp Korkmaz Geri Dönecek İddiası

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar’da komiser Ali şoku yaşanıyor. Her bölümünde yaşanan aksiyon dolu sahneleri ile bilinen Arka Sokaklar dizisinde Alp Korkmaz hakkında kulislerde ilginç iddialar dönüyor.

Uzun yıllarca devam eden Arka Sokaklar dizisinde yaprak dökümü devam ederken bir kötü haberlerde komiser Ali karakteriyle tanınan Alp Korkmaz’dan geldi. Senaryo gereğince şehir olan Ali’nin karakterinin yüzünün dahi gösterilmeden ayrılışının yaşanması izleyenlerden olumsuz tepkiler aldı.

Rus mafyasının İstanbul’da hakimiyet kurması çalışmaları tüm hızıyla sürerken Kerim Arslan, Antalya’daki ekibe yakalanmaktan son anda kurtuldu. Ancak bu seferde anlaşma yapılan Rus mafyasının peşine Arka Sokaklar ekibi düştü.

Şehit Komiser Ali'den Arka Sokaklar Sinyali: Alp Korkmaz Geri Dönecek İddiası

İki tarafın çekişmesi sonrasında ağır kayıplar yaşanırken esas vurgun Arka Sokaklar’daki oyunculardan komiser Ali’ye isabet etti. Leyla’da hırsızlık suçundan dolayı Hakan’dan yardım isterken çalıştığı evde eşyaları çalınınca bundan kendisini sorumlu tuttu.

Müfettiş İdil’in, Mesut’a olan ilgisi Selin’i rahatsız etmeye devam ederken Ezgi’de mobese görüntülerine bakarken Cemal ile Buse’ye rastlamıştır. Sorgu odasında Cemal’den açıklama beklerken Buse’den gelen yanıt herkesi şaşkına çevirmiştir.

Şehit Komiser Ali'den Arka Sokaklar Sinyali: Alp Korkmaz Geri Dönecek İddiası - Resim : 2

Kulislerden gelen son iddialar doğrultusunda ise şehit olduktan sonra diziden ayrılan komiser Ali’nin ilerleyen bölümlerde yapıma geri dönebileceği iddia edildi. Bu konuda daha önceden de tecrübeli olan Arka Sokaklar dizisinde Alp Korkmaz’ın ayrılığının ne derece olumsuz bir durum yaratacağı ise merakla bekleniyor.

Şehit Komiser Ali'den Arka Sokaklar Sinyali: Alp Korkmaz Geri Dönecek İddiası ile ilgili etiketler Arka Sokaklar alp korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.