Seda Sayan estetiğe doymuyor! "Lolita olacağım" deyip, Lolita Lift operasyonu geçirdi!

Yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmeyen ünlü sanatçı Seda Sayan, en son dekoltesindeki çizgilerden kurtulmuştu. Tatilden yeni dönen Sayan, yeniden estetik doktorunun yolunu tutarak Lolita Lift yaptırdı.

Kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile evlenen ve mutlu bir birliktelik yaşayan Seda Sayan tatil dönüşü soluğu estetik doktorunun yanında aldı. 60 yaşındaki Seda Sayan yeni operasyonlar için harekete geçti.

"LOLİTA OLACAĞIM" DEMİŞTİ...

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Seda Sayan "Lolita olacağım" demişti. Lolita Lift yaptıran Seda Sayan'ın son haline "Balmumu heykeline dönmüş" yorumları gelmişti.

Daha önce de dekolte bölgesi için doktora başvuran Seda Sayan tatil sonrası aynı işlem için yine estetiğe başvurdu.

Seda Sayan estetiğe doymuyor! "Lolita olacağım" deyip, Lolita Lift operasyonu geçirdi!

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU: BAĞIMLI RESMEN, NE FENA GÖRÜNÜYOR!

Altın dokunuş ve dekolte canavarı işlemleri için estetik olan Seda Sayan'ın son halini görenler "Bağımlı resmen", "Ne fena görünüyor", "Seda yeter bence bir anda çöküceksin" yorumlarında bulundu.

 

 

 

 

Seda Sayan estetiğe doymuyor! "Lolita olacağım" deyip, Lolita Lift operasyonu geçirdi! ile ilgili etiketler Seda Sayan estetik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.