Savaşçı'nın Teğmeni Kalp Yarası'na Geliyor! Survivor'dan Bomba Transfer! İşte O Güzel Oyuncu

Ekranların en çok izlenen yaz dizilerinden birisi olan Kalp Yarası’na Survivor’dan bomba gibi bir transfer gerçekleşiyor. Bu hafta bayram nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan Kalp Yarası dizisine Savaşçı'nın Teğmen'i Selcen Efe geliyor.

Başrollerinde Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in yer aldığı Kalp Yarası dizisi izleyenlerin başını döndürmeye devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri ile büyük ilgi toplayan dizide yaşanan bomba gelişmelerde çok yakından takip ediliyor.

Son gelen haberler doğrultusunda gelecek hafta yeni bölümü yayınlanacak Kalp Yarası dizisi oyuncu kadrosuna yeni bir ismin daha katılacağı kesinlik kazandı. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışması ile ününe ün katan güzel oyuncu Serenay Aktaş’ın bundan böyle Kalp Yarası dizisiyle yeniden ekranlara döneceği belirtildi.

Savaşçı'nın Teğmeni Kalp Yarası'na Geliyor! Survivor'dan Bomba Transfer! İşte O Güzel Oyuncu

Son olarak Savaşçı adlı dizide Teğmen Selcen Efe karakterine can veren Aktaş, 11 bölüm devam eden yapımda Eskişehir’deki çekimlerde yer almıştı. Haziran ayı içerisinde Savaşçı’nın reytinglerinin düşmesi sonrasında final kararı alan yapımın akabinde Aktaş’ta yeniden ekranlara veda etmek durumunda kalmıştı.

Kalp Yarası dizisinin 4. bölümünde kadroya dahil olacak Serenay Aktaş’ın Ebru karakterini canlandıracağı ifade edildi. Sinan’ın gençlik aşkı Ebru’ya hayat verecek olan Aktaş’ın heyecan içerisinde yeni bölümü beklediği ve böylesine ilgi gören bir diziye yer aldığı için kendisini şanslı saydığı kaydedildi.

Savaşçı'nın Teğmeni Kalp Yarası'na Geliyor! Survivor'dan Bomba Transfer! İşte O Güzel Oyuncu - Resim : 2

Kalp Yarası dizisi 4. bölümü ile gelecek hafta 26 Temmuz Pazartesi akşamında ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Savaşçı'nın Teğmeni Kalp Yarası'na Geliyor! Survivor'dan Bomba Transfer! İşte O Güzel Oyuncu ile ilgili etiketler Serenay Aktaş kalp yarası ebru
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.