Savaşçı'da skandallar bitmiyor! Karadağlı'nın gidişinden sonra hayranlara kötü haber

Savaşçı hayranlarına reytinglerin düşmesi sonrasında kötü haber geldi. Şok bir haberle Tamer Karadağlı’nın Savaşçı dizisinden ayrılmasından sonra yeni gelişmelerin yaşanması final iddialarını daha güçlendirdi.

FOX TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Savaşçı dizisinde skandallar bitmek bilmiyor. Son olarak 107. bölüm ile diğer rakiplerinin oldukça uzağında kalan ve hayal kırıklığı yaşatan Savaşçı dizisinin ekranlara yakın bir zamanda final bölümü ile veda edeceği iddia ediliyor.

Büyük umutlarla gelen ancak sadece 6 bölüm dayanabilen Tamer Karadağlı’nın diziden ayrılmasından sonra kadroya eklenen yeni karakterler eskileri gibi olamadı. Gönül Dağı dizisinin sezon finali yapmasının ardından gelecek haftaki Savaşçı dizisinin yeni bölümünün alacağı reytinglerin kendi kaderini tayin edebileceği iddia edildi.

Savaşçı'da skandallar bitmiyor! Karadağlı'nın gidişinden sonra hayranlara kötü haber

Umutlar Tükendi

FOX TV dizileri için umutlar tükenmeye başlarken Savaşçı hayranları ise gelecek sezondan ümitleri iyice kesti. 4 sezon devam eden müthiş başarılarının ardından Berk Oktay’ın Savaşçı’dan ayrılarak Yasak Elma dizisine geçmesi en büyük kayıplar arasındaki yerini aldı.

Son gelen rakamlar doğrultusunda Total’de ortalamanın az da olsa üzerine çıkmayı başaran Savaşçı dizisi ancak 4. sırada yer alabildi. AB grubunda ise düşüşü devam eden Savaşçı dizisinin 5. sırada yer aldığı bilgisi geldi.

Savaşçı'da skandallar bitmiyor! Karadağlı'nın gidişinden sonra hayranlara kötü haber - Resim : 2

Savaşçı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Yüzbaşı Haydar ile beraberindekiler Astsubay Bektaş’ın kardeşi Asteğmen Alper’i tam buldukları esnada Şiyar ve adamları saldırıya geçti. Teğmen Efe durumdan hemen haberdar olurken tekrardan ekiple iletişime geçmeye çalışsa da başarılı olamadı. Astsubay Görkem ve Astsubay Savaş ile birlikte plan yapılarak hemen harekete geçildi.

Savaş’ın Yüzbaşı Haydar’ları ateş çemberinden adına aldıkları ilginç bir fikir Teğmen Efe de bir tereddüt yaratsa da denemekten başka yollarının olmadığı görüldü. Bu üçlü yapmış oldukları plan ile birlikte Şiyar ve adamlarını oyuna getirirken Şiyar’ın son andaki hamlesi bütün planları alt üst etmeye yetti.

Savaşçı'da skandallar bitmiyor! Karadağlı'nın gidişinden sonra hayranlara kötü haber ile ilgili etiketler Savaşçı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.