Savaşçı Dizisine Veda Eden Tamer Karadağlı Öyle Bir Mesaj Paylaştı Ki! Okuyunca Duygulanmamak Elde Değil! Savaşçı Komutanına Ağlıyor

Savaşçı dizisinde bir veda gerçekleşiyor. 5.sezon Tamer Karadağlı ile çok güzel başlamıştı. Dizi reyting olarak çok yükseklerde seyretmese de dizi oyuncularının sergilediği performansları aksiyon oldukça başarılıydı. Savaşçı 5. sezonda da devam edecek ama Tamer Karadağlı kadroda olmayacak.

Savaşçı dizisinde bir veda gerçekleşiyor. 5.sezon Tamer Karadağlı ile çok güzel başlamıştı. Dizi reyting olarak çok yükseklerde seyretmese de dizi oyuncularının sergilediği performansları aksiyon oldukça başarılıydı. Savaşçı 5. sezonda da devam edecek ama Tamer Karadağlı kadroda olmayacak.

Savaşçı Dizisine Veda Eden Tamer Karadağlı Öyle Bir Mesaj Paylaştı Ki! Okuyunca Duygulanmamak Elde Değil! Savaşçı Komutanına Ağlıyor

Oyuncunun sadece altı bölümlük bir anlaşması olan Tamer Karadağlı Savaşçı dizisinden anlaşma bittiği için ayrılıyor. Tamer Karadağlı dizinin hikayesinde bir yandan Albay Oktay Göktürk olarak diğer yandan ise Uzi isimli karaktere aynı anda canlandırdı.

Tamer Karadağlı İki Karakter Canlandırdı

 

Albay Göktürk şanlı bir Türk askeri olurken, Uzi ise düşmanların büyüttüğü kardeşiydi. Uzi 105. bölümde alnına sıkarak öldüren Albay Göktürk hikayade rolü bitmiş oldu. Savaşçı dizisine altı bölüm eşlik eden Tamer Karadağlı dizide olduğu sürece hayranları tarafından çok beğenildi.

Savaşçı Dizisine Veda Eden Tamer Karadağlı Öyle Bir Mesaj Paylaştı Ki! Okuyunca Duygulanmamak Elde Değil! Savaşçı Komutanına Ağlıyor - Resim : 2

Albay Göktürk olarak dizi kadrosunu çok uyumlu ve başarılı bir oyun sahneledi. Savaşçı dizisinden ayrılması hayranlarını üzdü. Diziden ayrılırken oyuncu rol arkadaşları ile beraber bir veda fotoğrafı çektirdi. Tamer Karadağlı Instagram sosyal medya hesabından hayranlarına veda mesajı paylaştı.

Tamer Karadağlı'nın Veda Mesajı

 

Oynadığı karakterin ruhunu hayranlarına hissettiren ünlü oyuncu Savaşçı dizi izleyicilerini üzdü. Tamer Karadağlı'nın ayrılığını beklemeyen dizi takipçileri diziden ayrılmasına çok üzgün olduklarını anlatan yorumlar bıraktı. Sosyal medyanın Tamer Karadağlı'ya olan hayranlıklarını bu şekilde hissettirmiş oldular. Tamer Karadağlı Instagram hesabından paylaştığı veda mesajında şunları yazdı. "Hoşçakalın kardeşlerim.

Savaşçı Dizisine Veda Eden Tamer Karadağlı Öyle Bir Mesaj Paylaştı Ki! Okuyunca Duygulanmamak Elde Değil! Savaşçı Komutanına Ağlıyor - Resim : 3

Sizlerle beraber olmak çok keyifliydi. Kedinize iyi bakın." mesajını paylaştı. Dizinin de sosyal medya hesaplarından deneyimli oyuncuya mesaj vardı. Savaşçı dizi kadrosu Tamer Karadağlı'ya mesajlarında, Savaşçı'dan bir Göktürk Albay Geçti. Oyunculuğunla ve karakterin ile izleyicileri kendine hayran bıraktın ustam, keşke devam etseydik seni çok özleyeceğiz, Göktürk Albay'ım yolun daima açık olsun cümlelerine yer verdi.

Savaşçı Dizisine Veda Eden Tamer Karadağlı Öyle Bir Mesaj Paylaştı Ki! Okuyunca Duygulanmamak Elde Değil! Savaşçı Komutanına Ağlıyor ile ilgili etiketler Savaşçı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.