Şarkıcı Zara ile İlker Görgülü aşk mı yaşıyor? Zara'dan iddialara yanıt geldi

Şarkıcı Zara'nın adı İlker Görgülü ile aşk dedikodularına karışmıştı. Ünlü şarkıcıdan hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt geldi.

Ünlü şarkıcı Zara, geçtiğimiz haftalarda verdiği konserinde meslektaşı İlker Görgülü ile el ele sahneye çıkarak düet yaptı. Sahneden sonra Instagram hesabından paylaşım yapan Görgülü, "Bir gün asil bir kadını tarif etmem için biri soru almış olsaydım eğer. Kesinlikle onun adı Zara olurdu" ifadelerini kullandı. İlker Görgülü ile Zara'nın aşk yaşadığı iddia edildi. İddiaların haber olmasının ardından Zara'dan açıklama geldi.

AŞK İDDİALARINA YANIT! 

İlker Görgülü ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Zara, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile aşk iddialarını yalanladı. Zara paylaşımında "İlker Bey'i ilk ve son defa sahnemizde gördüm. Kendisini sahneye davet ettim, bir şiir okudu ve ardından şarkıya geçtik. Hepsi bu kadar bilginize" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Zara ile İlker Görgülü aşk mı yaşıyor? Zara'dan iddialara yanıt geldi

Şarkıcı Zara ile İlker Görgülü aşk mı yaşıyor? Zara'dan iddialara yanıt geldi ile ilgili etiketler Zara
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.