Şarkıcı Harun Tekin ile oyuncu Melisa Sözen ayrıldı mı?

Uzun zamandır aşk yaşayan Mor ve Ötesi grubunun 44 yaşındaki solisti müzisyen Harun Tekin ile 36 yaşındaki oyuncu Melisa Sözen'in aşklarının bittiği iddia edildi. Ünlü oyuncu Melisa Sözen, Etiler’de bir kafede görüntülendi. Sözen'in oturduğu kafenin hemen yanında farklı bir kafede görüntülenen sevgilisi Harun Tekin’in arasında soğuk rüzgarlar estiği konuşuluyor.

Dünyaca ünlü bir dijital platform için çekilen “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” adlı dizide başrol oynayan Melisa Sözen ve sevgilisi Harun Tekin, 25 metre uzaklıktaki farklı kafelerde otururken görüntülendi.

Şarkıcı Harun Tekin ile oyuncu Melisa Sözen ayrıldı mı?

Müzik piyasasını değerlendiren ünlü rockçının Melisa Sözen’le ilgili soruları yanıtsız bırakması kafaları karıştırdı. Harun Tekin'e sevgilisi Melisa Sözen ile ayrı kafelerde oturduğu hatırlatılınca, “Aaa öyle mi bilmiyorum” diyerek oradan uzaklaştı.

''SORUN YOK''


Sözen’e de “Harun Bey’in burada olduğunuzdan haberi yoktu, aranızda sorun mu var?” diye soruldu. Oyuncu, “Evet öyleymiş, telefonda söyledi şimdi. Sorun yok, gayet iyi her şey” yanıtını verdi.

AYRILIK DEDİKODULARINA FOTOĞRAFLI YANIT

İlerleyen saatlerde sosyal medyadan beraber fotoğraflarını paylaşan Melisa Sözen ile Harun Tekin çifti, ayrılık dedikodularına karşı önlem aldı.

Şarkıcı Harun Tekin ile oyuncu Melisa Sözen ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Harun Tekin Melisa Sözen
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.